• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2021

14:10

Sasvim je jasno iz koje kuhinje dolaze napadi na Vučića

Politika

Sasvim je jasno iz koje kuhinje dolaze napadi na Vučića

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić je krenuo u oštar i beskompromisan obračun sa organizovanom kriminalnom grupom koja očigledno ima veoma jake međjunarodne veze, ali i podršku nekih stranih obaveštajnih centara, izjavio je član Izvršnog odbora glavnog odbora SNS Igor Bečić

- Kada se sagleda sve što se dešava na međunardnom planu i problemi sa kojima se suočava spoljna politika Srbije, ako se tome doda i pitanje Kosova i Metohije, kao goruće pitanje, sasvim je jasno iz koje kuhinje dolaze napadi na Vučića. Istovremeno potpuno je jasno da Belivukova ekipa niti je mogla niti je sposobna da ovako nešto izvodi samostalno - rekao je Bečić i dodao:

- Jako je važno da u ovom trenutku policija i sve službe bezbednosti zajedničkim snagama razotkriju ovu mafijasko-obaveštajnu hobotnicu, jer u suprotnom nisam siguran kakva će biti sudbina države. U ovom trenutku njihov najveći problem i prepreka u ostvarivanju projektovanih planova je Aleksandar Vučić. Kada su videli da on neće odustati uprkos pretnjama, ustremili su se i na ministra Vulina, svesni da je sada na čelu policije čovek koji je odlučan da predsedniku i policajcima pruži punu podršku u borbi protiv organizovanog kriminala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija