• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2021

14:45

Opština Palilula dobila novo rukovodstvo, EVO KO JE NOVI PREDSEDNIK

opština Palilula

Politika

Opština Palilula dobila novo rukovodstvo, EVO KO JE NOVI PREDSEDNIK

Podeli vest

Novi predsednik opštine Palilula od danas je Miroslav Ivanović, odbornik sa liste "Aleksandar Vučić - za našu decu", odlučeno je na današnjoj sednici Skupštine opštine, a nakon što je Aleksandar Jovičić pre otprilike mesec dana podneo ostavku na tu funkciju jer je uhapšen

Ivanović je izrazio uverenje da će novo rukovodstvo opštine opravdati očekivanja koja su pred njega postavljena.

- Vrata opštine biće uvek otvorena kako bismo u svakom momentu bili na usluzi građanima Palilule i pomogli da oni žive bolje, a to je naš prioritet - rekao je Ivanović, a saopšteno je iz opštine.

Foto: opština Palilula

Miroslav Ivanović


Za zamenika predsednika opštine Palilula ponovo je izabran dr Darko Paunović.

Odbornici Skupštine opštine izabrali su, takođe, članove Veća opštine: Dražena Barjaktarovića, Elenu Bilić, Milana Jovanovića, Sofiju Marković, Sašu Mehmedovića, Bojanu Mijušković, Miljana Milinkovića, Dejana Cvetkovića i Igora Šišića.

Inače, donedavni predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić uhapšen je 3. juna sa još sedmoro saradnika i građevinskih inspektora zbog sumnje da su omogućavali nelegalnu gradnju na teritoriji te opštine.

On je 28. juna podneo ostavku na funkciju predsednika opštine, koju je dva dana kasnije konstatovala i Skupština opštine.

Viši sud u Beogradu produžio je 2. jula Jovičiću pritvor za još 30 dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija