• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

29.07.2021

22:12

Ministar Vulin RAZOTKRIO paklenu akciju: Veljko Belivuk i Marko Miljković dobili moćnog saveznika!

Politika

Ministar Vulin RAZOTKRIO paklenu akciju: Veljko Belivuk i Marko Miljković dobili moćnog saveznika!

Podeli vest

Ministar Vulin je istakao da se već godinama pokušava da se od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice naprave kriminalci, planski i namerno

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obraćajući se poslanicima Skupštine Srbije istakao je danas da u medijskoj strukturi, podržanoj od pojedinih političara, postoji talas organizovanog, pripremljenog napora da se zločini bande Veljka Belivuka i Marka Miljkovića relativizuju i da se oni iskoriste kao sredstvo političke borbe i političke ucene.

Odgovarajući na pitanje poslanika Stranke pravde i pomirenja, ministrar Vulin je u Skupštini Srbije kazao da se pokušava relativizacija zločina koje je ova banda počinila i da se pokušava njihovo pretvaranje u politički faktor kojim treba uticati na buduće izbore i na birače.

Niko više ne govori šta su oni uradili nego se govori da sam ja vlasnik kuće u Ritopeku. I to se prenese kao potpuno relevantna informacija, kao potpuno ispravan stav – rekao je ministar Vulin ukazavši da se sve to prenosi bez argumenata i iznosi kao vest.

PRLJAVA KAMPANJA POLITIČKE ODBRANE NAJGORIH ZLOČINACA! Đilasovci prave žrtve od koljača! Belivuka i Mesara izvlače iz zatvora!

Biću najsrećniji ukoliko budem mogao na svako od tih pitanja da odgovorim pred kamerama na poligrafu. Da Srbija to vidi. Da me pitaju da li sam ikada u životu video Miljkovića ili Belivuka, da li sam komunicirao sa njima na bilo koji način, da li sam ikada u životu zatražio bilo šta od njih, ikada bio, video kuću u kojoj su ubijali i klali, da li je bilo kakve verbalne ili neverbalne komunikacije bilo sa tim zlikovcima i ubicama – rekao je ministar Aleksandar Vulin i dodao da bi voleo i njih da vidi na tom poligrafu.

Ministar je naveo da prihvata krivicu ako je ona u tome što je ta banda razbijena i pohapšena i da prihvata da bude napadan od mafije, jer je to zaslužio, kao što su neki drugi zaslužili njihovu zaštitu.

Ministar Vulin je istakao da se već godinama pokušava da se od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice naprave kriminalci, planski i namerno.

Kada nekog čoveka potpuno dehumanizujete, predstavite kao moralnu nakazu, vi tražite nekoga ko će sa takvim čovekom raskrstiti. Ko će biti heroj nacije. Stvarate utisak da je velika većina Srba spremna da likvidira tog čoveka i da se traži ko će biti prvi – rekao je ministar Vulin.

Advokati, kao je rekao, uzimaju na sebe da su sudije i tužioci i odlučuju ko je kriv i to ne pitajući ni struku, ni pravdu.

Kada tako nešto radite imate jasnu nameru i želju da se zlo desi, vi ga priželjkujete i tražite, pozivate da se zlo desi i zato godinama od Aleksandra Vučića i njegove porodice pravite kriminalace, mafijaše i nakon svih ovih godina ni jednog jedinog dokaza, ni jedne jedine kredibilne rečenice koja bi vodila u tom pravcu – naglasio je ministar Vulin, uz ocenu da se to radi da bi se stvorila atmosfera da je sve dozvoljeno i normalno.

Takva dehumanizacija, kako je rekao, nije zabeležena ni u jednoj evropskoj zemlji.

VELJINI VOJNICI MU OKREĆU LEĐA! NAGODILI SE SA TUŽILAŠTVOM! Lalić i Hrvatin SVEDOČIĆE protiv Belivuka!

– Nađite mi zemlju u kojoj je normalno da reč osumnjičenih za najteža i najmonstruoznija krivična dela ima istu težinu kao reč predsednika države, vlade, ministra unutrašnjih poslova i da se to u potpunosti izjednačava – rekao je ministar upitavši da li neko može da zamisli El Čapa kako objašnjava da nema veze sa drogom. A da je predsednik vlade sa njim dilovao kokain.

– Samo u Srbiji imate dovoljno medija i političara koji govore o režimskoj propagandi protiv Belivuka i Miljkovića. Je li potrebno reći bilo šta osim pokazati šta su ti zlotvori uradili i još se bune što država ima hrabrosti da stane iza onoga što je uradila i ne dozvoli da se to više ponovi – kazao je ministar policije.

Istakao je da je ponosan što je uz predsednika Vučića i što pokušavaju da ih povrede, uvrede na isti način i na istoj strani.

Ministar Vulin je nakon svog izlaganja u Skupštini Srbije dobio gromoglasan aplauz od strane poslanika kao izraz podrške u borbi protiv mafije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 2 godine

Mozemo ministra Vulina da volimo ili da ne volimo.Medjutim jedno je veoma evidentno,a to je da se na najefikasniji i najbrži moguci način obračunao sa najopasnijom i najorgazovanijom mafijom u ovom delu sveta, koja je počinila najmonstruoznije zločine. Sta bi bilo da to toga nije doslo?Sta bi se desilo da je mafija nastavila da deluje i da to nije sprečeno. Moja puna podrška ministru Vulinu i samo napred!

Baća

pre 2 godine

Đilas rovari jer je odavno oboleo od vlastomanije. On, po meni, nije nikakav političar već lopina visokog ranga i da ima pravde odavno bi bio iza brave. A ovo što mulja sa Belivukom je verovatno isplivalo iz Marinikinog mozga. On i Marinika ko Boni i Klajd. To je taj kriminogeni svet.

sombor

pre 2 godine

Ja opste neznam zasto se Vulin i Vucic uzbuguju radi ovih budala iz opozicije to jednostavno treba ignorisati netreba dajim daje paznju samo raditi onako kako su zamislili

Vesna3112

pre 2 godine

Poligraf je jedino resenje da se ovim mukama stane na put

Vesna3112

pre 2 godine

Poligrafom jedino moze da se dokaze nevinost Vucica i Vulina

Vesna3112

pre 2 godine

Velja nevolja je zagorcao zivot svima i nadam se da ce za sve to odgovarati

SR71

pre 2 godine

Cim Volin trazi poligraf znaci da je izjava onog krimosa tacna!

Nena

pre 2 godine

Logicno je da se opozicija ujedinila sa ubicama i kriminalcima protiv Vucica, saradjuju sa tim istim krimosima i ako oni padnu povezace se sa njima, pa zatvorska celija ne gine svima njima. Pojedinima ili svima iz opozicije nije u pitanju politicki opstanak vec da okaljaju što više Vucica i borba da izbegnu zatvor.

Rada

pre 2 godine

Ozloglaseni kriminalac Velja Nevolja pokusava da diskredituje ljude koji nisu pristali na njegove ucene, koji su resili da zemlju ociste od kriminalaca i mafije. Ocigledno je o cemu se radi

Tomanija

pre 2 godine

Da li Velja sme na poligraf? Pa da zaista oda prave saradnike

Milic

pre 2 godine

Za opoziciju je iskaz Belivuka relevantan?! Svasta! U pravu je Vulin, ovo ima samo kod nas!

Mihajlovic

pre 2 godine

Strasna je ovo hajka protiv predsednika nemaju ni cenzus da predju godinama pa se uhvatili umesanosti predsednika u kriminal.Smesni su ako misle da ce bilo ko nasesti na njihove jadne planove.

Bora

pre 2 godine

Đilas je iz priče mafijasa zato ih i podrzava!

Maki

pre 2 godine

Ne mogu oni ništa ni Vulinu ni Vučiću,mogu samo da pričaju.

Jovana

pre 2 godine

Predsednik i ministar samo trebaju da ne obraćaju pažnju na njih.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59