• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2021

11:33

KO JE ČOVEK IZ ĐILASOVOG OBEZBEĐENJA? Veliki Dule "junak" stranice Legende devedesetih!

Instagram

Politika

KO JE ČOVEK IZ ĐILASOVOG OBEZBEĐENJA? Veliki Dule "junak" stranice Legende devedesetih!

Podeli vest

Dušan Jeremić, odnosno "Veliki Dule", kako je sebe nazvao na Instagramu, često se može videti na opozicionim skupovima kako u stopu prati lidera Stranke slobode i pravde

O kome je reč govori i internet stranica legende devedesetih na kojoj se može videti ovaj nerazdvojni Đilasov kompanjon.

Foto: Instagram

Ovaj dvometraš bavio se obezbeđenjem poznatih prestoničkih klubova i splavova i, kako kaže, tukao i sa petoricom u isto vreme.

Jeremić se na instagramu hvali i različitom vrstom oružja, pa se tako pojavila fotografija na kojoj drži pušku "Kalašnjikov".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

Dule dvometraš sa kalašnjikovom u ruci i na slici..hm..Je li to dozvoljeno u državi Srbiji? Kakvu poruku ovaj div šalje? Šta bi se desilo da, na primer, neko prosečne visine i bez Duletovog umiljatog pogleda, drži u ruci hekler ii slika se, zbog instagrama. Ja mislim da bi se brzo našao iza brave. Valjda Zakon o nošenju oružja važi za sve podjednako? Ili ne važi? Bilo bi dobro da nam to neko objasni.

Djordje

pre 2 godine

Mnogo vazan neki tip?! Hoce mo li neki feljton da citamo o njegovim poduhvatima?!

Aleksandar

pre 2 godine

Bre, vasi drugari tj. preCednikovo obezbedjenje se je slikalo sa delovima ljudskog tela! Pored njih ovaj izgleda kao sa bidermajerom u ruci.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija