• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2021

22:10

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića

ministarstvo unutrašnjih poslova

Politika

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je da je spreman da ide na poligraf i na svako pitanje koje ima veze sa mafijom

"Nije prijatno odgovarati na optužbe ubica i lažova, ali političari i mediji koji ih podržavaju treba da dobiju odgovor. Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva i tražiću od poslanika Pokreta socijalista i advokata Đorđa Komlenskog da podnese krivičnu prijavu protiv mene i u njoj navede svaku reč koja je izgovorena protiv mene, da se proveri i dokaže da li je istina ili laž. Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića.

Ne očekujem da će Đilas i njegovi zaposleni reći izvini za optužbe koje su izrekli, ali očekujem da kada raskrinkamo ovu laž, oni pokrenu neku drugu. U zatvor sam smestio desetine mafijaša, i očekujem da svako od njih izrekne svoju laž, a da ih u tome podrže Đilas i njegovi mediji. Aleksandar Vučić i ja smo mete mafije, dok druge mafija štiti, svakom po zasluzi", poručio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i potvrdio da će protiv njega i predsednika Vučića biti podneta krivična prijava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 2 godine

Pa ovoje najveca glupost ja nebi isao na poligraf zbog Gilasa i njegovi izjava i lopovluka da vi idete na poligraf tobi trbo da ide taj otpad o coveka i lazov i neznam kako bi ga vise nazvo

Tečo iz Kanade

pre 2 godine

Kaži nam druže Vo Lin, šta je sa Danilom i Rošavim?

Neško

pre 2 godine

Nema tela nema dela =nema optužnice nema dela

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija