• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

07:58

VUČIĆU, IĆI ĆEŠ U ZATVOR JER SMO LAGALI! Potpuna šizofrenija đilasovaca i njihovih medija

printscreen

Politika

VUČIĆU, IĆI ĆEŠ U ZATVOR JER SMO LAGALI! Potpuna šizofrenija đilasovaca i njihovih medija

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi u zatvor, kaže đilasovska opozicija i njeni mediji

Ovo opšte ludilo započeo je Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana, koji je na Tviteru napisao da će Vučić u zatvor ako je Srbija i dalje pravna država.

Foto: printscreen

Da bi običan narod razumeo, ovo u stvari pokušavaju da nam "objasne" đilasovski mediji:

- Imamo pravo da lažemo protuv Vučića, a kad on dokaže da je nevin i da smo sve lagali, mora u zatvor jer nije smeo da dokazuje da smo lagali!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mala plava

pre 2 godine

Oni koji se druze sa najvecim kriminalcima i koji Lazu i koji imaju milionske racune mogu nekoga da optuze ,strasno

Vojkan

pre 2 godine

Ovi Đilasovci više nisu realni koliko gluposti oni pričaju!

vt

pre 2 godine

Ko le lagao? Optužujete Vučića što hoće sam sebe da prijavi. Ako se prijavi, a nije kriv sledi mu novčana kazna ili kazna zatvora do 1 godine kao što piše u Krivičnom zakoniku. Ako se prijavi, a uspostavi se da je kriv sledi mu znatno veća kazna.

Bojan

pre 2 godine

Đilas i svi njegovi saradnici koji su okarakterisani kao najveći lažovi i lopovi odavno su trebali da se nadju iza rešetaka.

Samoslan

pre 2 godine

Pa ko je kriv što nije u zatvoru? Gde je optužnica?

Baki

pre 2 godine

Đilase tebe iz zatvora neće ni NATO i sve njihove rakete neće spasiti !!!! Điki tvoj sin mora znati koliki si ti kriminalac i lopov i da si izdao njegovu zemlju i još kolika si smradina i vreća govana !!!!!! Crkni u najvećim mukama jer si izdao Srboju !!!!!

Jovica

pre 2 godine

Oni bi najvise voleli da Vučic ode u zatvor ,a najvise ko bi tamo trebao vec da bude je Đilas!

Vla

pre 2 godine

Zar u Srbiji nema psihijatara? Ovi su odavno zreli za lecenje, posaljite jednom policiju da ih privedu I da se izlece, padinska skela place za njima

Aca

pre 2 godine

Djiki koliko vidim tebi i tvojoj klapi se blizi zatvor.

Ekaterina

pre 2 godine

Опозиционари стварно више не знају шта ће од себе.

Dragi

pre 2 godine

I treba da ide u zatvor. Zašto? Zato što je dozvolio i omogućio svojim nečinjenjem da Grbović, Đilas, Tepić, Vuletić, Aleksić, Teodorović, Bakić, Nogo...budu na slobodi.

Zoran

pre 2 godine

Ало жути скакавци, Србија не заборавља како јој је било кад сте ви били на власти. Председника Милошевића сте успели да пошаљете окупаторима да сеире над нашом муком, а Председника Вучића можете да скинете са власти само демократским путем

Milaan

pre 2 godine

Vucic ce i sam dokazati da nije imao nista sa mafijom, a onda me zanima sta ce i nakon toga da pricaju.

Mirjana

pre 2 godine

Ovi iz opozicije ne znaju vise ni sta rade ni sta pricaju.

Marina

pre 2 godine

Opozicija laze i izmislja jel drugo i ne znaju .

Milos

pre 2 godine

Opozicija nam je dno dna ,samo se lazima sluze.

Baća

pre 2 godine

Komično je kada pročitate čime se sve politički kepeci poput Grbovića naslađuju. Ta potpuno psihopatska fiksacija na Vučića je jedino što imaju bar u jednoj polovini mozga, a šta je u drugoj to samo Bog sveti zna. Verovatno ništa. Prazna kanta.

Srbin

pre 2 godine

Objavite razgovor Belivuka sa advokatom i kazite da je objavio advokat pa nek vide sta ce. Ovo sa optuzivanjem vucica mora da stane. Ovi autosovinisti su isti kao njihove bake i deke, koje su sa partizanskim cokulama 45. upadale po zgradama na vracaru iseljavale Srbe i terale u logore srpski narod. Ista antisrp. matrica potomaka crvene burzoazije.

mile

pre 2 godine

Djilas zivi u nekom svom svetu maste koji je samo njemu poznat

aleksa

pre 2 godine

Imam jedan predlog za Djilasa da se on lepo batali politike i da bude reziser nekih sci-fi filmova a glavna glumica da bude Marinika

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija