• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

09:16

KOGA BRIGA ZA ISTINU, KAD N1 IMA SVOJE ZVEZDE! Danica Vučenić: U Srebrenici je počinjen genocid! /VIDEO/

printscreen N1

Politika

KOGA BRIGA ZA ISTINU, KAD N1 IMA SVOJE ZVEZDE! Danica Vučenić: U Srebrenici je počinjen genocid! /VIDEO/

Podeli vest

Nova zvezda đilasovske N! Danica Vučenić na programo ove televizije izjavila je da je u Srebrenici počinjen genocid.

Nije važno šta Srbija misli o tome, nije važan izveštaj nezavisne komisije, za Danicu nema nikakve dileme.

- Mi uopšte ne govorimo o žrtvama, mi ne govorimo o tome šta smo mi radili. Mi ne govorimo o suočavanju, ozboljnom suočavanju s prošlošću. Mi to sve stavljamo pod tepih i na površinu sad izlazi da li se to zove ovako ili se zove onako. To se zove genocid jer je sud tako presudio i tu nema više nikakve debate o tome - poručuje Vučenićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PetarS

pre 2 godine

TO (_sto je donelo presudu da je u Sreberenici bio "genocid"_) NIJE SUD!!

arsa

pre 2 godine

Doneti isti zakon kao i RS pa petu kolonu u zatvor.Ujedno nije mi poznato da je i jedan SUd okarakterisao zločin u Srberenici kao genocid.

MrKamenjarac

pre 2 godine

...pa koliko ih josima?bagra nesnosna....neka ide tamo kod Izedbegovica ,potrebne su nove bule ....

dera

pre 2 godine

Izgovori definiciju genocida , pa ako ti ni onda nije jasno pitaj nekog dobrog pravnika ili procitaj . Sramota je balaviti za saku sice i iznova dokazivati kolika si budala .

sun cu

pre 2 godine

Sramta je da sebe smatras srpkinjom,mnogo toga je receno o srebrenici i sve vise izlazi na videlo da genocida nije bilo,to je i nezavisna komisija nezavisnih strucnjaka dokazala na 1036 strana!!!!!Ti si kao otkrila rupu na saksiji,idi zeno leci ne sramoti ovaj castan narod!!!!!

milena

pre 2 godine

Imaju svoje mesto skupljanja i pljuvanja po srbima.

beogradjanin

pre 2 godine

I mi treba da uvedemo zakon, da svako ko izgovori rec ,,genocid,, ode u zatvor...ili da plati odredjenu sumu drzavi za ucinjenu stetu i los imidz. A tebe Danice da bude sramota, vekovna patnja tvog naroda i istrebljenja, prekrstavanja... i logori... ne znace nista. Sramota me je sto smo iste vere. A verovatno i tebe sto ti ovo pisem. Stidi se svojih korena. Voleo bih da znam sta ti kazu majka i otac... ili sta bi ti rekli deda i baba... SRAMOTA.

Penzionerj

pre 2 godine

Beogradjanine, potpuno si u pravu a ja bih malo dodao. Mora da ima gene fasista. To znaju njeni preci. A ti kokosko debelo ces ispastati kad-tad.

micko

pre 2 godine

To nije sud nego nekiu politički tribunal ... sva sreća pa u tvoju memoriju nije stalo ništa više od iseljenja sarajevskih srba kojih gotovo pa više u fbih i nema ... pa bratunac, kravice ... pa tuzlanskih srba više nema, bihaćkih i svih ostalih .... srpske kuće su rušene i poslje dejtona samo da se srbi ne vrate a ti to formuliši i nazivaj kako želiš srba tamo više nema a tako i u hr al to tvoja memorija ne može da svari ...

petarle

pre 2 godine

A ko njih sta pita,a i ko gleda tu televiziju,tv mrzitelj Srba

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских политичара и државника, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

Rade R

pre 2 godine

Ona samo želi da se preporuči, da joj povećaju kintu!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija