• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2021

16:31

Đilasovski lažovi zloupotrebili bajato saopštenje američke ambasade da još jednom sramno optuže Vučića!

printscreen

Politika

Đilasovski lažovi zloupotrebili bajato saopštenje američke ambasade da još jednom sramno optuže Vučića!

Podeli vest

Đilasovski portal Direktno.rs još jednom je, služeći se besramnim lažima, napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića...

 

Pozivajući se na saopštenje američke ambasade u Beogradu staro skoro dva meseca, ovaj đilasovski portal optužio je Vučića da juče gostujući u Dnevniku RTS nije govorio istinu, kad je reč o učešću FBI u istrazi kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Foto: printscreen

Podsetimo, predsednik Vučić istakao je da u slučaju Belivuk nije bilo nikakvog učešća američke FBI i da ta služba nije dostavili bilo kakve podatke u vezi ovog slučaja.

Sve su uradili naši organi, policija i BIA, rekao je Vučić u Dnevniku RTS i čestitao im na hrabrosti da tako ozbiljnu istragu sprovedu.

On je čestitao i tuzilastvu i svim tuziocima u Srbiji koji su radili na pisanju optuznice od 322 strane sa svim dokazima, što je, kako je rekao bio izuzetno težak rad.

- Sve što smo uradili sa izuzetkom podrške i zajedničkog rada po pitanju određenih dokaznih predmeta sa evropskim službama, uradili su naši organi. FBI nije uradio ništa - podvukao je Vučić.

FBI nas je obavestio o aplikaciji ANUM koju su oni proizveli i za koju su kriminalci mislili da je sigurna, a u stvari je bila pod kontrolom CIA.

Oni su nas obavestili o tome, ali kada je sve bilo završeno, napomenuo je.

Kako bi izmisli da Vučić ne govori istinu, đilasovci su zloupotrebili saopštenje američke ambasade u Beogradu izdato 8. juna ove godine, koje govori o saradnji u vezi sa softerom ANOM o čemu je Vučič i govorio.

Nigde u tom saopštenju od pre dva meseca nema ni reči o Belivuku ili istrazi FBI.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slobodan

pre 2 godine

Bajati Đilas, bajato saopštenje. Sve se slaže!

mikro

pre 2 godine

Đilase, daj neki program, mani se Vučića više bre! Kako da glasa bilo ko za tebe ni jednu poštenju ideju nisi izneo.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских политичара и државника, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

Sara

pre 2 godine

Djilasovi mediji jedino znaju da lažu i klevete!

Goran

pre 2 godine

Samo ne znam ko je sta mogao da izvuce iz ovog saopstenja bilo sta i da kaze da je neko lagao. Ovi masinski mozgovi ocito mogu sve,ali ocito im nije crkao neki deo pa malo brljave.

mina

pre 2 godine

Sta ste mogli da ocekujete od takvih novinam, neku tacnu informaciju, to tesko.

ema

pre 2 godine

Djilasu ne treba da se veruje nista i kada kaze da je noc je ili dan je to treba proveriti.

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas je zaista politički mafijaš koji je uništio Srbiju i vreme je da za pljačku odgovora.

Milesa

pre 2 godine

Đilas je jedino fokusiran na vredjanje Vučića i iznošenje svakakvih laži u javnost!!

Nikola

pre 2 godine

Đilas i svi oni koji rade za njega su jako smešni i njihove prljave igre su odavno provaljene. Niko više ne veruje u gluposti o kojima stalno pričaju gde jasno pokazuju svoj stav i to koliko mrze Vučića.

Veljko

pre 2 godine

Pa Đilas sve zloupotrebljava samo da bi naudio Vučiću, ali džabe jer mu to neće pomoći samim tim što mu narod ništa ne veruje. Niko nikada neće stati na stranu jednog običnog lopova i lažova kao što je Đilas.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija