• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2021

11:25

VUČIĆA ODUŠEVLJENI RADNICI DOČEKALI APLAUZOM, A ONDA SU SE ZAČULI UZVICI - SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA! Video

printscreen

Politika

VUČIĆA ODUŠEVLJENI RADNICI DOČEKALI APLAUZOM, A ONDA SU SE ZAČULI UZVICI - SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA! Video

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je obišao završne radove na rekonstrukciji i izgradnji Kliničkog centra Srbije u Beogradu gde su ga dočekali oduševljeni radnici

 

Predsednik Vučić je na storiju, na svom Instagram profilu objavio snimak razgovora sa radnicima koji rade na rekonstrukciji KC Srbija. 

- Izgledaće kao svemirski brod za Srbe i Srbiju, za samo neki mesec! Je l vam ovaj što radi isplaćuje plate - upitao je predsednik, na šta su mu radnici dali potvrdan odgovor. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Hvala Vam na trudu i energiji, sve najbolje vama i vašim porodicama - rekao je Vučić okupljenim radnicima što su oni pozdravili uzvicima "Srbija". 

Pogledajte kako je to izgledalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 2 godine

posle toliko laznih obecanja Vucic svoja ispunjava u najbrzem roku

Maja

pre 2 godine

Ovaj aplauz je itekako zaslužio, ulaganje u infrastrukturu, a pogotovo u ovom periodu je za svaku pohvalu.

Sofija

pre 2 godine

Lepo je videti da se gradi i ulaže toliko u zdravstvo. Svima nam je najvažnije zdravlje i upravo zbog toga podržavam i radujem se svakom dinaru koji se uloži u zdravstveni sistem.

Grozda

pre 2 godine

Па председник је и заслужио такав дочек и аплауз.

Ivana

pre 2 godine

Srbija se danas cel arazvija i gradi, hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što čini za ekonomski oporavak i razvoj naše države. Srbija se cela razvija i gradi, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu.

Petar

pre 2 godine

I svaki covek vidi i rad i trud, i svaki bi ga takodje i docekao aplauzom.

Jeca

pre 2 godine

Država danas ulaže u zdravstvo, a to je najvažnije, zdravlje je na prvom mestu svima

Ana

pre 2 godine

Coveka postuje narod zato sto ispunjava svako obecanje.

Aca

pre 2 godine

Svima nam je najvažnije zdravlje i upravo zbog toga podržavam i radujem se svakom dinaru koji se uloži u zdravstveni sistem.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija