• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2021

12:57

Šta ćete, vama sigurno aplaudiraju spontano, a meni samo namešteno... Ali, razumem nervozu vaših gazda i vas lično! Vučić opet "odjavio" novinarku N1!

printscreen

Politika

Šta ćete, vama sigurno aplaudiraju spontano, a meni samo namešteno... Ali, razumem nervozu vaših gazda i vas lično! Vučić opet "odjavio" novinarku N1!

Podeli vest

Novinarka televizije N1 i danas je pokušala da isprovocira predsednika Srbije Alekdandra Vučića koji je nakon obilaska završnih radova na rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije odgovara na pitanja predstavnika medija. Ona ga je između ostalog upitala "kako se oseća s obzirom na to da mu radnici ne aplaudiraju spontano, već to uvežbavaju pola sata pre nego što on treba da dođe". A onda je dobila odgovor...

 

- Ja to ne znam, pravo da Vam kažem. U svakom slučaju, neću zbog toga da napadam radnike, kao ni zbog čega drugog. Vidim da vas to muči i mori, gde god da dobijam aplauze - rekao je Vučić i dodao:

- Šta ćete, vama sigurno aplaudiraju spontano, a meni samo namešteno. Ako će to da vam pomogne da mislite o sebi još malo bolje i još malo lepše, o meni ništa loše neće da govori jer nemam pojma ni šta su radili radnici, niti sam to od njih očekivao.

Moje je samo da im pružim ruku, naglasio je predsednik, da ih pitam kako izdržavaju vrućinu, rade li naporno, mogu li to da urade na vreme u roku ili ne. To je jedino što ih molim.

- Nisu mi potrebni aplauzi, na svaku vašu reč mogu da organizujem, gde god da se pojavim da skupim 1.000, pet, deset, 50 i 100 hiljada ljudi, a to ne radim nikada, jer bi bilo neodgovorno - izjavio je Aleksandar Vučić.

Nakon što ga je novinarka prekinula, on joj je odgovorio da razume njenu nervozu, odnosu nervozu njenih vlasnika, ali ju je zamolio da mu dopusti da joj da odgovore na brojna pitanja.

Podsetimo, tokom obilaska radova na Kliničkom centru radnici su aplaudirali predsedniku, a nekoliko njih mu je i srdačno prišlo, uz brojne lepe reči i želju da se rukuju sa njim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 2 godine

Samo se slikate dok vam drzavne institucije rada, ko sta hoce ne popstujuci zakone.Sramno slikanje i pisanje po novinama kako vlasti,tako opozicije.Svi ste isti.Krivci ne odgovaraju za lopovluke a vi se slikate pa slikate.Sramota i na izborima nemam za koga da glasa.Samo se slikajte...

djordje anunaki

pre 2 godine

Ne treba zameriti toj jadnoj zeni sto je tako histericna, ko zna na koje sve nacine je Djilas siluje da postavlja takva pitanja.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija