• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.08.2021

20:44

NEBOJŠA BAKAREC: Piromanska h(m)isterija!

Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Piromanska h(m)isterija!

Podeli vest

Velike vrućine, loš rejting i mržnja prema sopstvenom narodu su uzrokovali da mentalno labilni piromani pohisterišu. Pohisterisali su zbog toga što sam osumnjičio Đikija i dvitelje Beograda da su imali nešto sa požarom na deponiji u Vinči

Ne, nisu. Eno, slučajno, planula je deponija u Vinči, baš kad su je posetili piromani davitelji Beograda i evroposlanica, srbomrziteljka Viola fon Kramon Traubadel. I planula je deponija, slučajno baš sedam minuta kasnije, pošto su sigurnosne kamere zabeležile dva lica na mestu gde je kasnije planula vatra. Mediji su izvestili da je požar podmetnut. Eno, slučajno, planula je i deponija u Klisi, u Novom Sadu, baš juče, usred histerije đilasovaca oko zagađenja vazduha izazvanog požarom na deponiji u Vinči. I baš slučajno se tim povodom oglasila svaka đilasovska ala i vrana, optužujući vlast za požar. Kome je u interesu da podmetne požar na deponijama u Vinči i Novom Sadu? Onima koji su palili Beograd 5. oktobra 2000., onima koji su napali RTS 2019., onima koji su prošle godine napali i pokušali da zapale Skupštinu Srbije, i svakako onima koji su 2019. usred Beograda palili knjige političkih neistomišljenika. Sve je to jedan piromanski niz. Isti ljudi.

Foto: Informer

Tako je 5. oktobra 2000., slučajno, planula Skupština. Pre nego što je planula, opljačkana je, slučajno. Isti ljudi.

Tako je 5. oktobra 2000., slučajno, planula Radio televizija Srbije. Pre nego što je planula, opljačkana je, slučajno. Isti ljudi.

Tako je 5. oktobra 2000., slučajno, planula zgrada SPS. Pre nego što je planula, opljačkana je, slučajno. Isti ljudi.

Tako je 5. oktobra 2000., slučajno, planula policijska stanica u Majke Jevrosime. Pre nego što je planula, opljačkana je, slučajno. Isti ljudi.

Tako je 17.03.2004., slučajno, planula džamija u Beogradu, spomenik kulture. Isti ljudi.

Tako je 17.03.2004., slučajno, planula medresa u Beogradu. Izgorela skroz. Isti ljudi.

Tako je 17.03.2004., slučajno, planula džamija u Nišu. Izgorela do temelja. Isti ljudi.

Tako su 18.07.2016., slučajno, davitelji Beograda, napali Skupštinu grada, pri čemu su slučajno povredili jednog policajca i hvalili se time, slučajno. Isti ljudi.

Tako je 16.03.2019., slučajno, napadnut RTS, slučajno razbijan, i slučajno je prećeno novinarima. Isti ljudi.

Tako je 17.03.2019. slučajno, napadnuto Predsedništvo Srbije. Isti ljudi.

Tako je 17.04.2019. slučajno, napadnuta Skupština grada Beograda, slučajno je ženama iz SNS prećeno šamarenjem, i slučajno su vređani novinari. Isti ljudi.

Tako je 14.10.2019., slučajno spaljena knjiga Gorana Vesića, a on slučajno napadnut. I slučajno su to sve uradili Đilasovi ljudi. Isti ljudi.

Tako je od 07. do 12. 07.2020. slučajno, pet dana napadana Skupština Srbije, slučajno je povređeno 140 policajaca, slučajno je razbijana Skupština, slučajno su pokušali da je zapale, i slučajno su palili i pljačkali u okolini Skupštine. Isti ljudi.

I sad da postavim pitanje, ko pali deponije u Srbiji i zbog čega? Zna se ko pokušava da izvuče političku korist iz zapaljenih deponija – đilasovci i davitelji Beograda. Za njih je ovo uspešan početak izborne kampanje - spaliti Srbiju, ugušiti Srbiju i za to optužiti vlast. I nikoga ne treba da čudi što pale deponije. To je lako. Oni su palili mnogo teže stvari, Skupštinu, RTS, zgradu SPS, policiju u Majke Jevrosime, džamije u Beogradu i Nišu, i kao i nacisti palili su knjige.

Ovo je moj treći tekst na ovu temu. Zadovoljan sam zbog toga što su ovi tekstovi pun pogodak. Napali su me juče i danas svi đilasovski mediji, kukaju zbog toga što optužujem Đikija i davitelje Beograda. Iskreno obožavam kada me napadaju đilasovski mediji. Međutim, moram da primetim da su ovi njihovi napadi više afirmativni po mene, nego obrnuto. Odlični naslovi, citiraju moje tvitove, šeruju moje slike i fotomontaže, citiraju delove mojih autorskih tekstova iz "Informera" i sa mog sajta. Mašala! Hvala uredništvima đilasovskih medija!

 

I na kraju, sa zadovoljstvom ću konstatovati da je Đilas (opet) masno slagao da u njegovo doba nije gorela deponija u Vinči. Sektor za vanredne situacije MUP-a, priložio je izveštaj o požarima na deponiji Vinča u poslednjoj deceniji. Izveštaj pokazuje da je 21. jula 2012. godine, gorela deponija Vinča i to na površini od tri hektara! Međutim, to je izveštaj od 2011. do danas. Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a  kažu da je bilo još požara na deponiji od 2008. do 2011. godine.

 

Hajnrih Hajne, veliki nemački pesnik jevrejskog porekla, je svojevremeno 1823. godine zapisao:„Tamo gde spaljuju knjige, na kraju će spaljivati ljude“ („Dort wo man Bücher verbrennt, verbrennt man auch am Ende Menschen“). Naši fašisti za sada spaljuju samo deponije, zgrade i knjige.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Incitatus

pre 2 godine

Kad se ustaški potomci prave najveći Srbi...

SNS taliban

pre 2 godine

Naprdni paraziti su se uspaničili, pa sad sude na medijskom prekom sudu partijskim neprijateljima. Dragi SNS talibani, neće vas uništiti strane sile i partijski neprijatelji, već vaša alavost i javašluk.

Rade R

pre 2 godine

Ovo je pogodak u centar! Naravno da požari nisu izbili slučajno, naravno da to rade ovi Đilasovi srbomrzci, autošovinisti i fašisti!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija