• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2021

22:04

NEBOJŠA BAKAREC: Odgovor Draganu Đilasu-  Ne zloupotrebljavaj psihoaktivne supstance na deponiji!

Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Odgovor Draganu Đilasu- Ne zloupotrebljavaj psihoaktivne supstance na deponiji!

Podeli vest

Dragan Đilas se opasno "uradio“ dok se šunjao po deponiji, pa sad halucinira. Ne ide Đilase to da radite na 40 stepeni, pa još na deponiji. Ne treba se drogirati nikada. U to ste se već uverili, ispred svoje zgrade na Vračaru, kada ste ridali i njakali kao magarac, pred kamerama. Niste mogli da podnesete to što Vam pola grada skandira da ste lopov. To nije razlog da konzumirate psihoaktivne supstance. Nikako. U svojim novim halucinacijama, Vi fantazirate o tome da smo Vučić i ja fašisti, da sam ja bolestan. Vi konfabulirate da je Vučić pretvorio Srbiju u laboratoriju droge. I Vi se usuđujete da sve ovo kažete? Vi koji ste tukli svoju bivšu suprugu i njene roditelje, Vi koji ste organizovali fašistički napad na Skupštinu Srbije 2020. Vi se usuđujete da pominjete laboratoriju droge? Vi koji imate više fotografija sa dilerima droge, nego sa rođenom decom

Idemo redom.

Da li je bolesni fašista ono tajkunsko đubre koje prebije svoju bivšu suprugu i njene roditelje?

Da li je bolesni fašista ono tajkunsko đubre koje preti svojoj bivšoj supruzi da će joj ordubiti glavu?

Da li je bolesni fašista ono tajkunsko đubre koje prebije svoju bivšu suprugu za vreme trudnoće?

Da li je bolesni fašista ono tajkunsko đubre koje na fašistički način istera iz domova hiljade Roma i njihove dece, sravni im kuće sa zemljom, a onda ih potrpa u kontejnere?

Da li je bolesni fašista ono tajkunsko đubre koje okruženo telohraniteljima, ispsuje siromašne studente koji mu dobacuju da je lopov?

Da li je teški bolesnik ono tajkunsko đubre koje nezakonito izgradi „Kuću Velikog brata“ na zemljištu dečije ustanove „Pionirski grad“?

Da li je teški bolesnik ono tajkunsko đubre koje za vreme kradonačelnikovanja, plati 9000 funti iz budžeta grada, da bi sebe okitilo lažnom nagradom za najmenadžera, a onda kada se to otkrije, sve to negira, umesto da se okuraži i prizna istinu?

Da li je teški bolesnik ono tajkunsko đubre koje opljačka grad na čijem je čelu, dok za to vreme njegove kompanije ustostručuju profite, a onda sve to negira, umesto da se hrabro isprsi i prizna istinu?

Da li je bolesni fašista ono tajkunsko đubre koje organizuje i učestvuje u napadu na zgradu televizije?

Foto: Društvene mreže

Da li je bolesni fašista ono tajkunsko đubre koje organizuje napad na Skupštinu, kada je teško povređeno preko 140 osoba?

Da li je bolesni fašista ono tajkunsko đubre koje napujda svoje sluge da spaljuju knjige i proganjaju porodicu toga kome su knjige spalili?

Da li Srbiju u laboratoriju droge pretvara ono tajkunsko đubre koje se sastaje i slika sa teškim kriminalcem Vladom Japancem?

Da li Srbiju u laboratoriju droge pretvara ono tajkunsko đubre koje se sastaje i slika sa dilerom droge Novakom Filipovićem?

Da li Srbiju u laboratoriju droge pretvara ono tajkunsko đubre koje se sastaje i slika sa dilerom droge Milutinom Bakićem, koji je švercovao 66 kilograma marihuane?

Da li Srbiju u laboratoriju droge pretvara ono tajkunsko đubre koje se sastaje i slika sa dilerom droge Milanom Dabovićem koji je švercovao 2,4 kilograma kokaina?

Foto: Društvene mreže

Odgovorite na ova pitanja, izuzev ako ste muda donirali Mariniki. Meni ne smeta kada me Vi vređate, i nazivate bolesnim i fašistom. Sad i ja Vas mogu da tužim sudu, ali ja to nikada ne radim. Obožavam kada me napadaju lopovi. Meni to imponuje. To onda znači da sam uradio nešto dobro, da sam ih pogodio u živac! Džekpot! Bingo!

P.S. Molim Vas, nemojte da zloupotrebljavate psihoaktivne supstance, bili na deponiji ili ne. Na deponiju Vas je već bacao narod 2013., 2014., 2018. i 2020. godine. Baciće Vas opet 2022. godine, ali ne na deponiju u Vinči. Ona tada više neće postojati. Narod će Vas 2022. zauvek baciti na smetlište istorije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Oki

pre 2 godine

Ne znam da li su podmetnuli ali su likovali kada je vatra izbila u deponiji.

Anamarija

pre 2 godine

Đilas i Tepićka su prevršili sve mere i više od mržnje i pakosti ne znaju šta pričaju i to svi vide i niko ih ne podržava

Koki

pre 2 godine

A sta drugo zna? Da prebacuje svu odgovornost na vlast i da krade, treće nemaaa

Vladimir

pre 2 godine

Postoje milion razloga zbog čega je narod skandirao Đilaase lopove.

Irena

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da postoje osobe poput Marinike i Đilasa koji su spremni na najgore stvari kako bi se domogli nečega što i oni sami znaju da nikada neće dobiti.

Giga

pre 2 godine

Sigurno tu nesto postoji da je Đilas umesan jer je radovao kada je pozar izbio!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija