• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

14.08.2021

18:31

KAKO LETI VULIN! Nestvarna scena, ministar u paraglajderu! /VIDEO/FOTO/

Politika

KAKO LETI VULIN! Nestvarna scena, ministar u paraglajderu! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije posetio je, zajedno sa svojim kolegom iz Republike Srpske Draganom Lukačem, paraglajding takmičenje „Desant na Drvar“ u tom gradu i vinuo se u nebo zajedno sa paraglajderistima

Vulin je rekao da je ovaj kraj u prošlosti dosta propatio i da je red da ima lepše dane i prilike, kao što je ova, da u njega dolaze ljudi otvorenog srca i dobre volje, saopštio je MUP.

Istakavši zadovoljstvo zbog učešća takmičara iz više država, ministar Vulin je naveo da je siguran da će se oni u ovaj kraj vraćati i da će iz njega poneti dobre uspomene.

– Verovatno ima i boljih terena u Evropi, uređenijih poletišta, boljeg smeštaja, ali bolje ljude od ovih ćete teško naći. Svi koji isprobaju svoju hrabrost i veštinu tako što se stave na raspolaganje prirodi, suncu i vetru, najbolje znaju koliko u životu vredi čovek do vas – poručio je Vulin paraglajderistima učesnicima takmičenja.

Lukač je istakao da mu je zadovoljstvo što se ovo takmičenje održava u Drvaru i da je siguran da će ono postati tradicionalno.

Vulin se pridružio pilotima paraglajderistima i leteo paraglajderom.

Takmičenje organizuje opština Drvar, Vazduhoplovni savez Srbije i paraglajding klub „Drvar“ uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Tokom tri dana takmičenja, piloti paraglajdera imaće zadatke i prelete više od 100 kilometara u pravcu Glamoča, Livna, Bihaća, Sanskog Mosta, Bosanske Krupe i drugih mesta u okruženju.

Takmičenje je ujedno i državno prvenstvo Bosne i Hercegovine, ali i 3. kolo lige Srbije u paraglajdingu u disciplini preleta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SR71

pre 2 godine

I kako je ovaj satrap vulin usao u drzavu BiH?Ko mu je to dao dozvolu?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija