• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.08.2021

17:41

PETKOVIĆ: Kandidatura Stojanovića je protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

PETKOVIĆ: Kandidatura Stojanovića je protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji!

Podeli vest

Predstojeći lokalni izbori na Kosovu i Metohiji još jedna su prilika da srpski narod u pokrajini pokaže kako se zajedničkim snagama brane i čuvaju nacionalni interesi i da udruženi, pod jednim barjakom naše Srpske liste, budemo brana onima koji bi da uruše srpsko jedinstvo, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković

- Kandidatura političkog oportuniste Branimira Stojanovića, koji će se protiv Srpske liste kandidovati na lokalnim izborima u Gračanici, direktna je podrška neprijateljima Srbije, onima koji rade protiv Srba i srpskog jedinstva na Kosovu i Metohiji. I zato još jednom glasno ističemo da isključivo kanditati Srpske liste imaju podršku zvaničnog Beograda i države Srbije - naveo je Petković. 

Napomenuo je da su više puta Srbi na Kosovu i Metohiji na svojoj koži osetili kako nas je skupo koštalo kada nismo bili jedinstveni. 

- Zato je Srpska lista danas bedem jedinstva i srpstva u našoj južnoj pokrajini, naš nacionalni stub i garant našeg ostanka i opstanka u pokrajini - ocenio je on. 

Ističe da se, u trenutku kada se sve albanske partije ujedinjuju protiv Srba na Kosovu i Metohiji, pojavljuju politički oportunisti koji zarad lične političke koristi i gladi za funkcijama, žele da oslabe sopstveni narod i njegove pozicije i rade direktno u korist naše štete. 

Zato je, naglašava, više nego jasno zbog čega nam je potrebno čelično jedinstvo oličeno u Srpskoj listi. 

- Kao odgovorna politička organizacija od nacionalnog značaja, Srpska lista ponudila je na ovim izborima listu sa čak šest novih kandidata za gradonačelnike opština sa srpskom većinom, jer novom energijom i znanjem želimo da doprinesemo boljem životu našeg naroda u pokrajini, ostanku i opstanku na Kosovu i Metohiji - naveo je Petković. 

Među njima je, ističe, i kandidatkinja Srpske liste za gradonačelnicu Gračanice, profesorka Medicinskog fakulteta Ljiljana Šubarić, majka troje dece i iskreni patriota, koja je rešila da svoje znanje i energiju stavi u službu svog naroda. 

- Takav princip pojedinci očigledno ne razumeju, jer posle više godina na vlasti, sopstvenu glad za funkcijama stavljaju ispred opšteg dobra - zaključio je direktora Kancelarije za KiM. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija