• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

19.08.2021

21:14

KAD AMERI NAPUSTE KOSMET, HOĆE LI POVESTI I DOMAĆE IZDAJNIKE! DOLAZI TRENUTAK NAPLATE RAČUNA! Srđa Trifković o globalistima u Srbiji, da li će biti mesta u avionu?

Politika

KAD AMERI NAPUSTE KOSMET, HOĆE LI POVESTI I DOMAĆE IZDAJNIKE! DOLAZI TRENUTAK NAPLATE RAČUNA! Srđa Trifković o globalistima u Srbiji, da li će biti mesta u avionu?

Podeli vest

Istoričar prof. dr Srđa Trifković rekao je da misli da je ovo prilika da domaći kolaboracionisti propalog globalnog poretka razmisle da li će se i za njih naći neko slobodno mesto u avionu kada dođe trenutak naplate računa za sve što su radili proteklih decenija

Srđa Trifković je ovo izjavio povodom situacije u Avganistanu i istakao da veruje da će taj trenutak sigurno doći.

ŠIMIT FOLIRA DA NEŠTO PREDSTAVLJA, DODIK NIKAD BRUTALNIJI! Mi u BiH nemamo visokog predstavnika - ovaj se lažno predstavlja!

Istoričar je u jutarnjem programu Hepi TV rekao da u avganistanskoj jednačini sada je ključni igrač Kina.

- Primivši delegaciju talibana pre 12 dana Kina je stavila svima do znanja da joj je potrebna saradnja sa novom vladom u Kabulu, a da bi se obezbedio za njih strateški bitan put od pakistansko-kineske granice do luke Gadar u Balučistanu na Persijskom zalivu. Time se praktično zaobilazi Indija sa kojom je Kina u latentnom sukobu i zaobilazi potencijalno opasni Molučki tesnac ka Južno kineskom moru - rekao je Srđa Trifković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija