• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2021

14:24

VUČIĆ JE NAJVEĆA PREPREKA KRIMINALU U SRBIJI! Đilasova bolesna ambicija da sruši predsednika ogleda se u tome da pojača fabrikovanje laži i dezinformacija

Politika

VUČIĆ JE NAJVEĆA PREPREKA KRIMINALU U SRBIJI! Đilasova bolesna ambicija da sruši predsednika ogleda se u tome da pojača fabrikovanje laži i dezinformacija

Podeli vest

​Medijska kampanja protiv predsednika Aleksandra Vučića, koja je već nedeljama u toku od strane medija pod kontrolom nekih domaćih tajkuna i inostranih centara moći, oličena naročito u onim "nezavisnim, profesionalnim i objektivnim" medijima koje finansira i kontroliše Dragan Đilas, otkrila je suštinu tog tajnog, koordiniranog, organizovanog i usmeravanog projekta - Srušiti Vučića, rekao je u saopštenju Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke

Projekat "Srušiti Vučića" se ogleda u konstantnom pojačavanju pritiska na predsednika, kroz svakodnevnu proizvodnju sve bezočnijih i ogavnijih laži, uvreda, pretnji i ucena – sa ciljem da se Aleksandar Vučić natera da podnese ostavku, da prestane da se bavi politikom, da prestane da se bori i brine za Srbiju, da prestane da ostvaruje odlične rezultate na svim poljima – jer je to (znaju to dobro i ovi domaći nesposobnjakovići i njihovi inostrani mentori i nalogodavci) jedini način na koji mogu da ga pobede u političkoj utakmici.

Zapravo, najbolje bi bilo da te utakmice, tih izbora, demokratskih izbora, uopšte i ne bude – te da se svi ti patološkom mržnjom prema predsedniku opsednuti nikogovići na vlast vrate na silu, voljom nekih drugih, a ne građana Srbije.

​Način na koji su mrzitelji Vučića i Srbije smislili da to ostvare je jednostavan i, baš zbog toga, mislili su oni,trebalo bi da bude i u praksi delotvoran – iako je to njihovo mišljenje samo još jedna njihova sujetna samoobmana, još jedna od njihovih laži – ovaj put usmerena ka njima samima i njihovim malobrojnim sledbenicima, čankolizima i zaposlenima, kao i članovima ostalih interesnih grupa koje sebe lažno predstavljaju kao pripadnike nekakvih političkih organizacija, pokreta ili partija – sasvim u skladu sa njihovim  jedinim političkim programom i planom, sadržanom u dve reči: Mrzimo Vučića.

​Svedoci smo da se iz dana u dan fabrikuju sve podlije i nečasnije laži, sve besomučniji i poganiji napadi na predsednika, ali i na članove njegove porodice, koji bi – očigledno je to na osnovu metoda kojim sprovode svoju gebelsovski koncipiranu propagandu – trebalo da građane Srbije uvere u to da su nosioci najviših državnih funkcija, predsedenik Vučić pre svih, u nekakvoj vezi sa organizovanim kriminalnim grupama ili pojedincima sa kriminalnim dosijeom.

Planirano je da se fabrikovanje laži i dezinformacija svakodnevno pojačava, da se držaavni organi predstavljaju kao saradnici mafije, i da se pritom konstantno napada sve što radi Aleksandar Vučić, da se svako postignuće i rezultat negiraju, minimiziraju i nipodaštavaju, da se svakom Vučićevom uspehu nađe neka mana ili da se on, i članovi njegove porodice, prikažu kao ljudi koji su u nekakvoj sprezi sa kriminalcima.

Plan je plan, ma bio i tako glup, kao što je ovaj koji pokušava da sprovede jadna i bedna skupina hohštaplera i prevaranata, ujedinjena jedino u mržnji prema Vučiću, mada – znajući njihove „sposobnosti“, i intelektualne i radne – jednostavno ne verujem da su oni u stanju da osmisle čak ni ovakvu budalaštinu, već će pre biti da je to neko drugi smislio – pa ove zgubidane i lezileboviće angažovao kao „domaće podizvođače“ radova, sa željom da to ima privid neke „legalne i legitimne“ unutrašnje političke borbe u Srbiji.

Bilo kako bilo, građani Srbije znaju da je upravo Aleksandar Vučić taj koji je najveća prepreka kriminalu u Srbiji i da upravo zahvaljujući odlučnoj i hrabroj Vučićevoj borbi protiv organizovanog kriminala Srbija postaje sve bezbednije mesto za život. Kao što znaju i to koliko predsednik ulaže napora i truda da Srbiju unapredi i ojača u svakom smislu, a pre  svega ekonomskom. Njegovi rezultati najbolje o tome svedoče.

Uzgred, na kraju, jedan besplatan savet: Trebalo je taj, koji je isplanirao, organizovao i ko usmerava sve ovo, da se raspita pre nego što je dodelio radne zadatke ovdašnjim mrsomudima, taštim i umišljenim lezilebovićima, koji ni sami sa sobom, pojedinačno, ne mogu da se dogovore ni oko čega i koji nikad ništa pošteno u životu nisu radili niti zaradili – pa bi znao šta građani Srbije o njima misle i po kakvom i kolikom zlu i muci pamte vreme kad su ovi „borci za ljudska prava i demokratiju“ bili na vlasti.

Trebalo je, takođe, da zna koliko je bolesno ambiciozan Dragan Đilas (skoro isto toliko koliko je i nesposoban izašta drugo osim za prisvajanje tuđeg novca kroz različite marifetluke i sumnjive poslove) i da je sve ono čega se on prihvati i sam sebe proglasi za „lidera“ unapred osuđeno na propast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sofija

pre 2 godine

Србија је одалучна у борби против криминала

dunja

pre 2 godine

Vuciceva resenost da se obracuna sa kriminalom u Srbiji smeta mnogima,zato ne biraju sredstva u pokusaju da ga sruse!

dd

pre 2 godine

U Djilasove prljave lazi i izmisljotine ni on sam ne veruje...Kod naroda je odavno prokackao poverenje!

nikola

pre 2 godine

Niko nece zaustaviti Srbiju u nameri da se obracuna sa kriminalom.

Ina

pre 2 godine

Predsednik Vucic je zaista najveca prepreka kriminalu u Srbiji.

Nina

pre 2 godine

Naravno da im Vučić smeta kad više ne mogu da rade šta hoće i šta im padne na pamet

Vinko

pre 2 godine

A šta će mučenik drugo? Čovek kojem je glavni adut za izbore da sruši vlast bez plana i programa... Nesretnik.

Snezana

pre 2 godine

Opoziciji smeta da se suzbije kriminal u našoj zemlji

Bilja

pre 2 godine

Pa zato se oni i ujedinjuju na silu, jedino ih okiplja zelja da se dokopaju vlasti da bi mogli opet da pljackaju! Usladilo se Djilasu

Tea

pre 2 godine

Posle Djilasovog gradonacelnikovanja ostali su samo dugovi, prazna kasa i upropascene firme! Svima je jasno zbog cega se on bori!

Elena Stevic

pre 2 godine

Stalo je Djilasu do fotelje i funkcije, da bi opet "posteno" mogao da uveca svoje racune, na racun gradjana! A sad bez stida daje neka obecanja i garancije, racunajuci valjda da narod ima amneziju?!

Ivana

pre 2 godine

Aleksandar vučić je jedini koji zaista radi u interesu naroda i države. Srbija se cela razvija i gradi, hjvala našem predsedniku Vučiću na svemu što čini za našu državu i njene građane. Srbija se danas cela razvija i gradi.

Rade

pre 2 godine

Vučić će uvek da se zalaže za napredak države i nikada neće da dozvoli nove kriminalne klanove

Siniša

pre 2 godine

Država je zahvaljujući Vučiću pobedila kriminal i nikada neće da dozvoli nove kriminalce i kriminalne klanove

Anna

pre 2 godine

Djilas je tako navikao ceo život da radi! Laže za sve samo da bih sebe oprao i opravdao! Sva sreća pa narod ukapirao odavno ko je on!

Anna

pre 2 godine

I sad kad neko stao kriminali na put i to smeta! Nekima nikad ne može da se ugodi!

Petar

pre 2 godine

I itekako tako i treba, dobro je pa se stvorila prepreka, i stalo se kriminalu na put.

Oki

pre 2 godine

Srbija je jaca iz dana u dan u svakom pogledu, tako je i sto se tice i borbe protiv kriminala.

Lažima i spinovanjem izmišljotina pripremaju nasilnu smenu Vučića! Očigledno da ponosna, slobodna i napredna Srbija smeta mnogima!
Politika

Lažima i spinovanjem izmišljotina pripremaju nasilnu smenu Vučića! Očigledno da ponosna, slobodna i napredna Srbija smeta mnogima!

Nedeljama unazad nesmanjenom žestinom traje gebelsovska propaganda svih onih tzv. "slobodnih, nezavisnih i objektivnih" medija koji su pod kontrolom različitih centara moći, pri čemu se u toj kampanji naročito ističu oni, kobajagi "profesionalni i hrabri" mediji koje "imalac inženjerskog mozga", prisvajač narodnog novca i političar u pokušaju, Dragan Đilas, finansira novcem opljačkanim od građana Srbije u vreme dok je bio prejanica bivšeg režima, saopštio je Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke

12.08.2021

14:28

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija