• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2021

21:43

ĐILAS PORUČIO VUČIĆU: Moraš da loviš Srbe i da ih isporučuješ regionu!

Politika

ĐILAS PORUČIO VUČIĆU: Moraš da loviš Srbe i da ih isporučuješ regionu!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas preko svojih, đilasovskih medija poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da mora da lovi Srbe i isporučuje ih regionu

Đilas očigledno želi da se krše zakoni i ruši država samo da bi se pozivanjem na hapšenja dodvorio regionu i zapadu koji traže srpske glave.

Inače, čovek čija se glava traži na naslovnoj strani dnevnih novina "Danas" Duško Kornjača dobio je državljanstvo Srbije 2007. godine, baš za vreme vladavine Dragana Đilasa.

 

Foto: printscreen

Naslovna strana dnevnih novina "Danas"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Normalac

pre 2 godine

Po Ustavu, kakve ingerencije ima predsednik nad izvršnom vlašću pa da hapsi i isporučuje? Sem kada je reč uzurpatoru. Istorija je zapisala kako svaki neustavni vladalac završi.

i jesmo

pre 2 godine

antihaski lobi... antiamericki, antiengleski, antinatovski, antilopovski, antimilogorski, antiprevarantski, antiolosevski, antikriminalni, antilazovski, antizavisnicki, antialbanski, antiustaski... i antitajkunski a ti zutac treba da si u zatvoru odavno (zajedno sa rumunkom) i to jedino zameram ovoj vlasti..

Kosta

pre 2 godine

Pa sram te bre bilo. I za ovo klevećeš. Ti mu dao državljanstvo, tvoj tim.... Sta bre hoćeš više?

Marko

pre 2 godine

Ne znaš ti više prijatelju gde udaraš, veruj ti meni na reč. Ne znaš više gde da kmečiš da te poguraju, barem do cenzusa.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо вишегодишњи оправдан основан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене и напредне интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских непријатеља: правних и физичких лица, новинара, полицијских службеника, дудлија, јавних тужилаца, апсанџија, јавних бележника, јавних извршитеља, књиговођа, писаца, певачица, образовних, медицинских, културних, спортских радника, апотекара, архитеката, политичара, државника, удружења, секти, амбасада, држава, политичких странака, несрпских Срба и антисрпских несрба, домаћих плаћеника и страних издајника.

Petar

pre 2 godine

Ovaj Djilas vise ne zna sta ce sa sobom i sta vise izgovara.

Rade R

pre 2 godine

Normalno da se dodvorava svim srbomrzcima iz regiona! Njemu još nije niko rekao da se u Srbiji na vlast dolazi glasovima građana Srbije!

Radojko

pre 2 godine

Djilas nema razloga za brigu. On se ne oseća kao Srbin, pa ga AV neće dirati, ali će zato država Srbija preko svojih institucija da ga pošalje tamo gde mu je mesto.

Borka

pre 2 godine

Djilas nikako da shvati da ima mnogo hrabrijih od njega. Dok je on kao kukavica pristajao na sve uslove regiona, AV je promenio tu ploču. Sada se i mi pitamo za mnoge stvari.

Nada

pre 2 godine

Điki sezona lova na Srbe je prestala danom dolaska AV na vlast.

Rade

pre 2 godine

Đilas pokazuje da je spreman da sve uradi za pare i ovakve reči su dokaz da je prethodna vlast trgovala glavama Srba

Miloš

pre 2 godine

Prethodna vlast je prodavala Srpske junake i trgovala glavama Srpskog naroda ali Vučić to nikada neće da dozvoli

Mićaga

pre 2 godine

Gospodine Đilas, nije Vučić Tadić i ti koji ste hvatali Srbe i isporučivali ih u Hag.

Rajko Ć

pre 2 godine

To nikada Vučić nije radio, a siguran sam do to neće ni raditi.

Siniša

pre 2 godine

Досадио је човек И Богу и народу! Вучић не мора ништа!

Goran

pre 2 godine

Fakultet politickih nauka bi trebao postati osnova za buduce generacije politicara. Izmedju politikanta Djilasa i politicara postoje ogromne razlike.

Misko

pre 2 godine

Sve bi odradio zuti tajkun samo da ostvari svoje interese

Vesna

pre 2 godine

Mnogo mi je drago sto narod zna na sta je spreman ovaj zutac

Petrija

pre 2 godine

Е Ђиласе, па ти си скроз полудео.

Ljubiša

pre 2 godine

Da li će ovo žuto go... pričati isto, kad ga Holandija bude potraživala za utaju poreza i pranje novca, jer se tamo vodi ozbiljna istraga o njemu. Neće mu proći "ovo je politički pritisak".

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija