• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2021

10:52

Ne čudi mene Đilas što ne vidi ništa loše u tome što je Bjelogrlić prebio Antonijevića, MENE ČUDI ŠTO NAPREDNJACI ĆUTE!

Politika

Ne čudi mene Đilas što ne vidi ništa loše u tome što je Bjelogrlić prebio Antonijevića, MENE ČUDI ŠTO NAPREDNJACI ĆUTE!

Podeli vest

To što Dragan Đilas ne vidi ništa loše u prebijanju Gage Antonijevića od strane Dragana Bjelogrlića, nije ništa čudno. Šta drugo i da kaže nasilnik koji je prebio svog tasta i ženu i sve pred decom. Njemu je prebijanje starca dokaz da pripada eliti. Ne čudi mene što javnost koju je pohvalio Tviter ćuti, mene čudi što ćuti SNS, izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin

 

- Da je Dragana Bjelogrlića udario neki glumac blizak SNS-u, našlo bi se više od jednog ministra i više od jednog poslanika koji bi se oglasili saopštenjem i osudili svako nasilje. Sada ćute, baš kao što ćute kada Vučića optužuju za fašizam, jer je demantovao laž da mu se sin ženi. Vučića ne brane njegovi partijski drugovi, a zabranjeno mu je da se brani sam - rekao je Vulin i dodao:

- Strah je najveći saveznik siledžija, svi oni koji su došli na vlast preko Vučićevih leđa, a sada razmišljaju da li će ih neko napasti i kakva im je slika u očima lažne elite koja ne prestaje da pljuje po luksemburškim medijima i ne treba da budu deo vlasti. Neka se izvine za ružnu prošlost i neka još jednom promene stranu, ako bi ih iko i poželeo u svojim redovima. Fašizam menja svoje oblike, ali zlo ostaje isto, od spaljivanja knjiga do cenzure na tviteru, od napada na skupštinu do prebijanja starca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeka

pre 2 godine

To što Đilas ne vidi ništa u tome što Bjela vrši nasilje nad kolegom ništa ne čudi jer je Đilas isti ološ koji podržava svaki vid nasilja.

Ja

pre 2 godine

A mene cudi sto se ministar policije slika sa hapsenim vodjom navijaca.

Radisha

pre 2 godine

Pa cute her SNS botovi nisu dobili smernice jos sta da pisu.. Nije im Vrhovnik dojavio. Polako bato bit ce I toga... U izobilju.

Darko

pre 2 godine

Neka sud radi svoje, sta naprednjaci da se mesaju?

Solo

pre 2 godine

A mene najvise cudi ne sto SNS neraguje jer ljud gledaju samo kako da se udome a za ostalo ih nije briga kako Vulin kaze nego nase korumpirane Sudije i Tuzilastvo koje nikad nereaguje imenom i prezimenom kao da se stide svoje profesije da istrce i objasne narodu prekrsaje kad su upitanju napadi na Vucica i njegovu familiju pa onda na njegove istomisljenike i sto je najvaznije na ljude koji rade i doprinose na neki nacin ovoj ispucaloj zemlji gde Opozicija sa Pinokiom-Djilasem i njegova zakacena limenka Tepicka pokusavaju da vladaju ovom zemljom sa kriminalcima i bivsim republikama koje ih podrzavaju i kojima nikako nije stalo do Srpskog naroda jedino rasparcavanje i bratoubilacki rat i smanjivanje teritorije. Takodje Tepicka -Limenka je iz Vojvodine samo da vas podsetim..

Nebojša

pre 2 godine

Moram da priznam da je ovde svaka Vulinova zlatna i na mestu i apsolutno bez greške. Imao bih dodati i imenovati ali cu se uzdrzati. Sve je jasno kao dan.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija