• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2021

11:05

Orlić poručio đilasovcima: Ne pokušavajte da svoje namere i prljavo i od mržnje nakazno lice - sakrijete iza bilo koga. Čita vas Srbija kao otvorenu knjigu!

Politika

Orlić poručio đilasovcima: Ne pokušavajte da svoje namere i prljavo i od mržnje nakazno lice - sakrijete iza bilo koga. Čita vas Srbija kao otvorenu knjigu!

Podeli vest

Divljačka reakcija tajkunsko-mafijaškog kartela iz bivšeg režima, danas sabijenog u privatnu firmu Dragana Đilasa, koja se lažno predstavlja kao politička stranka, nema mnogo veze ni sa Bjelogrlićem, ni sa Antonijevićem. Ona se tiče njih samih, opsesivne mržnje prema Aleksandru Vučiću, kojom se te žute hijene hrane i koju dišu, samog zla koje iz tih hulja nekontrolisano kulja i kipi na sve strane, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić

- Zapenila je tajkunska bratija da salvu uvreda ispali na predsednika države, zbog podsećanja na slučaj Borka Stefanovića, koji jeste primio manje udaraca od Predraga Antonijevića. I kog jeste spasao policajac, čovek kom je upravo ova država dala zadatak da zaštiti svakog ko je ugrožen. I podvukao je, pritom, Aleksandar Vučić: niti jedan udarac nije dozvoljen, nikome, jer je i jedan - nedopustivo i previše. Pa je time zaslužio da ga đilasovska rulja nazove „ludim", „beskrupuloznim", njegove reči „ravnim fašizmu"? Jasno je i zašto. Jer za njih prebijanje, pa čak i ubijanje, nije neprihvatljivo - ako se dešava drugima. Ako je namenjeno onima koje rulja đilasovska proglasi za svoje neprijatelje - onda im je to sasvim u redu. I na tome se čestita, uz želje „da se ruke pozlate" - rekao je Orlić i dodao:

- Za njih je svako ko fizički ugrozi ljudska bića, prethodno od tajkunsko-mafijaške horde etiketirana kao dozvoljene mete, istog trenutka heroj. I štite ga od izmišljene „kampanje linča", zapravo štiteći - sebe. Svoj nakazni pogled na svet, kom javno šalju poruke: ovako treba sa Vučićem i svim njegovima. Sa njegovom decom i drugim članovima porodice - na prvom mestu. „Jedan metak rešava sve". Dok ponosno mašu vešalima, motornim testerama, javno poručuju: "stiže revanšizam,
birajte banderu na kojoj ćete da visite"! To su njihove jedine poruke, godinama već. I njih su nam saopštavali u nebrojenim napadima nasilja i bezumlja, u kojima su ljudima lomili kosti, razbijali glave, uništavali sve pred sobom - od zgrade Predsedništva do Narodne
skupštine.

Eto, to oni brane, zapravo naglasio je Orlić. Svoju umišljenu privilegiju da oni presuđuju, oni određuju ko ima pravo na život, a ko zaslužuje da bude zgažen.

- I jasno je, jedino monstruozno u ovoj priči su - oni sami. Jedino ravno fašizmu je - njihovo delovanje. Ne samo današnje, već višegodišnje. I ko je lud, a ko beskrupulozan, pitanje je za njih i njihove gurue koji se često, nakon pretnji ubistvom Aleksandru Vučiću, pozivaju pred sudom na neuračunljivost. To je pitanje njihovih ogledala - kazao je Orlić.

- I najmanje ima veze sa glumcem i rediteljem, jer niko od njih nije u ovoj zemlji prizivao građanski rat kroz „ukrajinski scenario". Tu mržnju i taj fašizam pokazao je Đilasov zamenik Borko Stefanović. Kao što niko od njih nije tražio da se srpski narod proglasi genocidnim. Tu mržnju i taj fašizam pokazala je Đilasova uposlenica Marinika Tepić. Zato ne pokušavajte da svoje namere i sopstveno, prljavo, pokvareno i od mržnje nakazno lice - sakrijete iza bilo koga. Čita vas Srbija kao otvorenu knjigu, kod nje ne vredi da glumatate žrtve dok drugima oduzimate pravo čak i da dišu. Ovaj vas narod vidi onakvim kakvi ste zapravo: obični grabljivi zlikovci. I zato sa vama ovaj narod ne želi da ima ništa zajedničko. A Aleksandra Vučića, čoveka koji je glavna meta i vaših prljavih „saopštenja" i svih vaših pretnji i vašeg zločinačkog delovanja - podržava bezrezervno, jer zna da je on fašistima i mafijašima neprobojna barijera da zajašu i opustoše Srbiju - poručio je Orlić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

Svako odgovara za ono što je uradio, a svaki krivac moraće da nosi svoju odgovornost. Nije normalno rešavati bilo kakve konflikte nasiljem

Pera Savic

pre 2 godine

Djilas ima samo jedan cilj a to je da sacuva kapital koji je sumnjivo stekao i ne bira sredstva.

Ne čudi mene Đilas što ne vidi ništa loše u tome što je Bjelogrlić prebio Antonijevića, MENE ČUDI ŠTO NAPREDNJACI ĆUTE!
Politika

Ne čudi mene Đilas što ne vidi ništa loše u tome što je Bjelogrlić prebio Antonijevića, MENE ČUDI ŠTO NAPREDNJACI ĆUTE!

To što Dragan Đilas ne vidi ništa loše u prebijanju Gage Antonijevića od strane Dragana Bjelogrlića, nije ništa čudno. Šta drugo i da kaže nasilnik koji je prebio svog tasta i ženu i sve pred decom. Njemu je prebijanje starca dokaz da pripada eliti. Ne čudi mene što javnost koju je pohvalio Tviter ćuti, mene čudi što ćuti SNS, izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin

24.08.2021

10:52

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija