• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2021

12:56

Hrvati pronašli najveću plantažu marihuane NA DRŽAVNOM ZEMLJIŠTU, ali tamo nema ĐJILASOVSKIH MEDIJA da priču ispolitizuju! Foto/Video

PU zadarska/Mup Srbije/ Tanjug

Politika

Hrvati pronašli najveću plantažu marihuane NA DRŽAVNOM ZEMLJIŠTU, ali tamo nema ĐJILASOVSKIH MEDIJA da priču ispolitizuju! Foto/Video

Podeli vest

U Hrvatskoj kod Zadra policija je pronašla plantažu marihuane i zaplenila gotovo 9 tona

 

Najveća plantaža marihuane u Hrvatskoj, a možda i šire, otkrivena je na području Islama Grčkog kod Zadra.

Na 10 hektara površine, jedan preduzetnik zasadio je čak 7.728 stabljika marihuane. Marihuana je zasađena na državnoj zemlji koju je osumnjičeni uzeo u zakup navodeći da će zasaditi industrijsku konoplju.

Foto: PU zadarska

Ipak, osumnjičeni je potom zasadio indijsku konoplju koja sadrži THC, a plantaža je otkrivena kada su stabljike dostigle visinu od 1,5 metar. Biljke su otkrivene u fazi cvetanja, a prema nekim proračunima, na plantaži je otkriveno skoro 9 tona marihuane. 
 
 
Pored toga što je marihuana zasađena na državnom zemljištu, zanimljiv je i odnos tamošnjih medija prema celom slučaju.
 
Hrvatski mediji nisu politizovali ovu priču, za razliku od đilasovskih u Srbiji koji su to uradili u slučaju "Jovanjica". 
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija