• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2021

09:51

Najstrože kazniti one koji monstruozno prete Vučićevoj deci!

Politika

Najstrože kazniti one koji monstruozno prete Vučićevoj deci!

Podeli vest

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar najoštrije je osudio pretnje koje su upućene deci predsednika Aleksandra Vučića i poziva nadležne organe da hitno reaguju kako nikom više ne bi padalo na pamet da u političkom obračunu napada nedužnu decu

- Skandalozno je i apsolutno nedopustivo da se po ko zna koji put najgnusnije napadaju deca predsednik države! Oni koji nemaju političkih argumenata, oni koje su građani Srbije odavno prozreli i odbacili, svoju nemoć i bes usmerili su na one koji su najranjiviji, na decu!
Srbija to neće dozvoliti, stoga pozivam nadležne organe da hitno reaguju, da se oni koji napadaju decu  predsednika najstroze kazne, kako nikome više nikada ne bi palo na pamet da u političkom obračunu napada nedužnu decu
- istakao je ministar Lončar.

On je najoštrije osudio pretnje i uvrede na društvenim mrežama kojima su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica svakodnevno izloženi, a jedne od najjezivijih i koje se odnose na Vučićevu decu postavljene su na društvenoj mreži Tviter.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomić Bane

pre 2 godine

Šta to Srbija neće dozvoliti, ako predsednik svu tu ludost relativizuje pričom "neka oni rade svoj posao"? Da li vi uopšte vidite šta se radi? Da li vi uopšte radite svoj posao? Tvrdite da je Djilas lopovčina. Pa što nije u istražnom zatvoru? Šta čekate, da vam ja dam glas dogodine, pa ćete onda kao nešto uraditi? Ispričaću vam moje prvo iskustvo sa štrajkom radnika. Radnici u Tržnici Beograd, svojevremno organizuju štrajk za veće plate. Dolazi inspektor SUP-a, okuplja rukovodstvo i štrajkački odbor i kaže: Ako mislite da ćete neradom povećati plate, to je stvar izmedju vas i rukovodstva. Ako bude razbijena i jedna flaica u koji punite Vitasokove, uhapsiću onoga ko to uradi. Ako izadjete na ulicu, to više nije štrajk, to su demonstracije... poslaću konjicu da vas izgazi. Hvala i dovidjenja. Znate koliko je trebalo predsedniku štrajkačkog odbora i direktora da se dogovore. Deset minuta.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija