• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2021

22:00

PODSETNIK JAVNOSTI I ONIMA KOJI UDARAJU NA VULINA: Dragan Đilas, Marinika Tepić i Vuk Jeremić IMAJU FOTOGRAFIJE SA OKORELIM DILERIMA I KRIMINALCIMA - Pogledajte ih!

Pokret Socijalista

Politika

PODSETNIK JAVNOSTI I ONIMA KOJI UDARAJU NA VULINA: Dragan Đilas, Marinika Tepić i Vuk Jeremić IMAJU FOTOGRAFIJE SA OKORELIM DILERIMA I KRIMINALCIMA - Pogledajte ih!

Podeli vest

Pokret socijalista objavio je saopštenje u kojem podseća javnost, ali i sve one koji su udarili na njihovog predsednika Aleksandra Vulina, da Dragan Đilas, Marinika Tepić i Vuk Jeremić imaju fotografije sa okorelim kriminalcima i dilerima, ali i vrlo blizak odnos sa njima

Pokret socijalista prosledio je pomenute fotografije medijima, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Danima slušamo najbljutavije laži i uvrede o našem lideru Aleksandru Vulinu u tajkunskim i luksemburškim medijima i to samo zato što je Aleksandar Vulin jedan pristojan i kulturan čovek koji ne traži lične karte na uvid narodu koji ga zamoli da se fotografiše sa njim.

Podsećamo javnost, ali i sve one koji su udarili na našeg predsednika da Dragan Đilas, Marinika Tepić i Vuk Jeremić imaju fotografije sa okorelim kriminalcima i dilerima, ali i vrlo blizak odnos sa njima.

Šurak Dragana Đilasa je Milan Dabović koji je uhapšen sa tri kilograma čistog kokaina i koji služi zatvorsku kaznu od šest godina. Đilas ne samo da ima fotografije sa Dabovićem, nego mu je i nosio ručak u zatvor.

Foto: Pokret Socijalista

Na osnivanju odbora SSP-a u Kuršumliji pored Dragana Đilasa sedeo je veseo i nasmejan Milutin Bakić koji je hapšen jer je u kolima pokušao da prošvercuje veliku količinu marihuane, a pronađen mu je i pištolj.

Foto: Pokret Socijalista

A, ima Đilas sliku i sa Vladom Japancem članom Zemunskog klana. Nekoliko sati posle sastanka sa Đilasom, Vlada Japanac je uhapšen na osnovu međunarodne poternice i to zbog izdržavanja zatvorske kazne od tri godine zbog krivičnog dela iznude i godinu dana zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Foto: Pokret Socijalista

Ni njegov uposlenik Marinika Tepić ne zaostaje za svojim gazdom.

U Pančevu je uhapšen bliski prijatelj i saradnik Marinike Tepić Novak Filipović, protiv koga je podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Filipović je uz Mariniku bio na mnogim tribinama i privatnim druženjima, a Marinika mu se odužila tako što mu je davala ogromne svote novca iz budžeta Vojvodine dok je bila pokrajinski sekretar za omladinu i sport. Po svedočenju Filipovića, Marinika je od njega tražila da iseli novinara iz Pančeva kako ne bi više pisao o njenim kriminalnim radnjama. Marinika sa Filipovićem ima i fotografije, ali i vrlo zanimljive prepiske.

Foto: Pokret Socijalista

Vuk Jeremić, takođe, ne zaostaje za Đilasom i Marinikom. Ima Jeremić kolekciju fotografija sa braćom Stevanom i Dušanom Jeremićem, osuđenim kriminalcima.

Foto: Pokret Socijalista

Potpredsednik jednog od Jeremićevih odbora Aleksandar Radojičić sa kojim se Jeremić rado slika, hapšen je za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Pakovao je drogu u kinder jaja i prodavao je našoj deci.

Foto: Pokret Socijalista

Nadamo se da će svi koji danima traže glavu Aleksandra Vulina, posle ovih podsećanja i priloženih fotografija zatražiti bar objašnjenje od Đilasa, Jeremića, Marinike i ostalih dosovaca."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sns

pre 2 godine

Znači, ako se Đilas fotografiše sa kriminalcem, onda je i on kriminalac, a kad se vulin fotografiše sa kriminalcem, onda je to slučajnost i pristojnost!!! Glupost je neuništiva

MoreuzGibraltar

pre 2 godine

Čekajte, i sad to što oni imaju fotografije sa kriminalcima znači da je Vulin nedužan!? Au ljudi, koji ste vi "likovi i legende", na svet vas nema. :-D

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija