• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mndo

29.08.2021

15:30

MOŽDA IH JE NEKO NAMESTIO?! OTAC I ĆERKA PALI SA 1,4 TONOM KOKAINA, PUŠTENI IZ PRITVORA: Crnogorce šokirala istorijska zaplena, a sudija ih ostavio bez teksta!

Politika

MOŽDA IH JE NEKO NAMESTIO?! OTAC I ĆERKA PALI SA 1,4 TONOM KOKAINA, PUŠTENI IZ PRITVORA: Crnogorce šokirala istorijska zaplena, a sudija ih ostavio bez teksta!

Podeli vest

Budimir i Marina Krstović saslušani pred sudijom za istragu, gde su ponovili da nemaju nikakve veze sa pronađenim kokainom

Sudija za istragu Radomir Ivanović odbio je predlog više državne tužiteljke Tanje Božović da se Budimiru Krstoviću (66) i njegovoj ćerki Marini (27), osumnjičenim za učešće u švercu 1.400 kilograma kokaina, odredi pritvor do 30 dana.

On im je nakon saslušanja, kako saznaje "Televizija Vijesti", izrekao mere zabrana napuštanja mesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja 

Osumnjičeni Krstovići su saslušani sinoć pred sudijom za istragu, gde su ponovili da nemaju nikakve veze sa pronađenim kokainom. Saslučanju osumnjičenih, pored tužiteljke Božović prisustvovali su i njihovi advokati Ivana Durković, Stefan Jovanović i Dragoljub Đukanović.

(VIDEO) MAJKA HRABROST! GOLIM RUKAMA NASRNULA NA PLANINSKOG LAVA, USPELA JE DA ZVERI OTME DETE! O njenom herojskom činu priča svet!

"Televizija Vijesti" saznaje da je osumnjičena Marina Krstović ispitivana na poligrafu i da ga je prošla, dok njen otac nije ispitan na poligrafu.  

Na ovakvu odluku sudije za istragu tužilaštvo ima pravo žalbe, pa će konačna odluka o tome da li će se Krstovići u daljem postupku braniti sa slobode ili ne, biti poznata najverovatnije u ponedeljak.

Marina Krstović uhapšena je 26. avgusta, a njen otac Budimir dan kasnije zbog sumnje da su učestvovali u švercu 1.400 kilograma kokaina zaplenjenog u zetskom selu Mojanovići.

PRESUDA GLASI - KRIV JE! AMIR REKO JE SPASAO 44 SRPSKA CIVILA, 26 GODINA KASNIJE JE PERSONA NON GRATA! Bivši komandant u Armije BiH je ljudina, možete da ga samo mrzite!

U akciji koja je rezultirala istorijskom zaplenom kokaina učestvovali su službenici Sektora za borbu protiv kriminala (SBPĘ), barskog i podgoričkog Centra bezbednosti, Uprave prihoda i carina i Više tužilaštvo u Podgorici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija