• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2021

22:09

JEZIVO Kandić: Dokle ćemo tolerisati Vučićevu stranku koja je protiv Haškog tribunala?!

Beta

Politika

JEZIVO Kandić: Dokle ćemo tolerisati Vučićevu stranku koja je protiv Haškog tribunala?!

Podeli vest

Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitarno pravo, privržena je opoziciji, ali i svemu što je protiv Republike Srbije

Svoje licemerje je pokazala još jednom u vidu poruke koju je ostavila na društvenoj mreži Tviter.

Ona je za problematično našla to što politikološkinji Jeleni Vukotić smeta ideja da srpskoj deci, metaforično rečeno, Haški tribunal drži čas istorije. 

"Članovi SNS se preporučuju za funkcije, tako "ekspertkinja" Jelena Vukoičić kaže: "mogućnost da deca uče na osnovu podataka Haga je dosta problematična, te se treba ozbiljno pozabaviti time da do toga ne dođe". Još malo pa zatvor ako se neko pozove na Haški tribunal. Svi ćute.", napisala je Kandić.

Foto: Printscreen Tvitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nekonebitan

pre 2 godine

Mene zivo interesuje dokle ce ceo srpski narod da ispasta zbog haske nepravde i trpi Kandicku i ostale srbomrzce?

Tužilac

pre 2 godine

Mnogo umesnije i važnije pitanje je: Do kad će zemlja Srbija tolerisati i trpeti veleizdajnike i plačeničko smeće poput Nataše Kandić?

Amater

pre 2 godine

HUMANITARNO PRAVO VAZI ZA SVE ALI SRBI NE PRIPADAJU TVOM HUMANIZMU.NIKADA JOS NISAM CUO NESTO LEPO O SRBIJI I SRPSKOM NARODU IZ TVOJIH USTA...

Slobodanka

pre 2 godine

Ej, ženo, ti u mojoj zemlji pričaš protiv moje zemlje?! Haško zakonodavstvo je tvoje zakonodavstvo i sličnih tebi, koji su plaćeni da pljuju po Srbiji i da je urušavaju! A moja zemlja je zemlja svih koji su joj privrženi i vole je i pridržavaće se SVOJIH zakona i zakona čovečnosti i istine!

Marko S

pre 2 godine

Zar mi u Srbiji moramo da trpimo ovakve "ljude" kao sto je Kandicka? Ona se iz petnih zila trudi da nas pljuje i da nam nacini sto vecu stetu ne birajuci nacin i sredstva, naravno, u svoje ime i u ime svojih gazda. Po njenom, Srbija je pravi monstrum kakvog nema na svetu. Ja bih je najpre osudio za njen dugogodisnji rad protiv naroda i drzave a, posle zatvora od dovoljnog broja godina, oduzeo drzavljanstvo i isterao van nase "monstrum" drzave. Sta tuzilastvo radi? Jel' tamo svi spavaju? Da ja, kojim slucajem, radim kao Kandicka protiv nekoga komsije odavno bih osudjen po vise osnova!

Penzioner

pre 2 godine

A dokle ce cela Srbija i njen narod da trpi OVO ZLO OD KANDICKE ???????????? Zabraaniti joj rad i proterati je iz SRBIJE !!!!

Fikus

pre 2 godine

Do kada će ova zemlja da trpi ovu vešticu, stranog plaćenika i izdajnika? Ne verujem da je za ceo život izgovorila ili napisala jednu jedinu afirmativnu reč o Srbiji, zemlji gde živi, uzima pare iz budžeta a radi sve što može da joj nanese štetu. DOKLE ?

POP

pre 2 godine

Како можеш да сматраш Хашку клику меродсвном, или си поткупљена од ових у опозицији или си стварно скренула са правог пута. Нећу да помињем да ниси здрава баш ми те је жао.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija