• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2021

15:53

KURTI OTKRIO DA POSTOJI ARHIVA ZLOČINA OVK! Petković pozvao Prištinu da otvori dosijee!

Politika

KURTI OTKRIO DA POSTOJI ARHIVA ZLOČINA OVK! Petković pozvao Prištinu da otvori dosijee!

Podeli vest

Priština i Aljbin Kurti negiraju postojanje arhive takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) koja krije istinu o srpskim stradanjima, ali dokazi pokazuju da to nije tačno, napisao je danas na svom Tviter nalogu direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije Petar Petković

Petković je uz tekst objavio i slike iz knjige albanskog profesora Nusreta Plane u kojima se poziva na postojanje arhiva tzv.OVK.

- Beograd je spreman da reši pitanje nestalih osoba, ali kada će Priština otvoriti svoju arhivu? - zapitao se Petković u drugom tvitu.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Petar Petković



Kosovski premijer Aljbin Kurti prethodno je zatražio otvaranje srpskih državnih arhiva kako bi se razjasnila sudbina nestalih osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pojedinci srpskog imena i prezimena bi da cepaju srpsko jedinstvo!
Politika

Pojedinci srpskog imena i prezimena bi da cepaju srpsko jedinstvo!

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da nikada do sada nismo imali ovako sinhronizovane napade na srpsko jedinstvo na Kosovu i Metohiji i da se plaši da ćemo na predstojećim lokalnim izborima na KiM imati i određene "Kurtijeve Srbe", čiji je glavni interes napad na srpsku slogu

23.08.2021

09:14

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija