• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2021

14:09

JEREMIĆ I ĐILAS SU SELO VIĐALI SAMO NA REKLAMI! Nedimović: Na sreću naroda, oni su danas na nivou statističke greške!

Politika

JEREMIĆ I ĐILAS SU SELO VIĐALI SAMO NA REKLAMI! Nedimović: Na sreću naroda, oni su danas na nivou statističke greške!

Podeli vest

Za sve koji misle da poljoprivrednici imaju kolektivnu amneziju poručujem sledeće: subvencije za poljoprivredu 2010. godine kada su Jeremić i Đilas sa svojim kolegama bili na vrhuncu vlasti, oholosti i moći iznosile su 180 miliona evra. Sada, 2021. godine iste te subvencije iznose gotovo 400 miliona evra. Dakle skoro 250% veće, saopštio je Branislav Nedimović, član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

 

Za pametnog dosta, a pulenima nekadašnjih vlastodržaca više nego dovoljno da sjašu s leđa naroda pričama kako su oni zlatne ribice koje su vazda ispunjavale sve snove i koje će, samo da eto dođu na vlast, ponovo ispunjavati iste građanima baš kao i te 2010. godine. Molim vas samo nemojte da ispunjavate tako želje, jer od njih je i država i narod već 2012. godine bio na ivici bankrota. Jedino ste vi bili u plusu, neki i tričavih 600 miliona evra, a neki su od svojih dobrotvora dobijali tek 10-ak, 15 miliona evra. Evropske novce, IPARD nisu ni na tv-u videli, kamoli da su ih obezbedili ljudima. Ne, to smo mi koji, po njima samo sebe gledaju, morali da završimo. Zbog toga mi je posebno zadovoljstvo da sam lično to obezbedio, a ne čuveni evropejci iz kruga dvojke. Mora se debelo oznojiti od rada za rezultat. To vama nije bilo, ali što je još gore i dalje nije poznato. Takođe, g. Aleksića bih molio da ne širi laži o tobožnjim interesima drugih, kada se jasno zna čiji su se interesi i ko je iste branio svakodnevnim pritiscima da se poštopoto naplate lična potraživanja samo jedne firme od bankrotiranog Agrokora, nemajući ni trunku obzira prema pravu kolektiviteta odnosno pravu desetina drugih firmi i pojedinaca koji su takođe bili u istom problemu. Dakle, samo svoj interes, makar svi drugi propali.

Zato ste i tu gde jeste, na vašu žalost narod to vidi, a na sreću istog i jeste na nivou statističke greške. Za mere podrške poljoprivrednicima se ne brinite, jer kao što vidite ima ih i biće ih daleko više nego što ste vi i mogli da sanjate. Traktora, mehanizacije i mnogo toga drugog nije bilo za vreme političkih magova Jeremića i Đilasa, ali ne mogu ni puno da ih krivim, kad su selo viđali samo na reklami, ali poslednjem je i to bilo dovoljno, s obzirom da je od iste ozbiljno profitirao. Za kraj bih zamolio g. Aleksića da se više ne sramoti sa izjavama o četvrtoj muži krava, mislim da je dovoljna bila legendarna izjava o krastavcima kornišonima i pokazanom elementarnom neznanju o berbi istih. To posebno, ako se već petljate u sve i svašta, ovog puta u agrar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija