• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2021

14:48

Đilasovski novinar Ranko Pivljanin priznao - NISAM NEZAVISNI NOVINAR, ZAVISIM OD VLASNIKA NAŠIH MEDIJA! Video

printscreen

Politika

Đilasovski novinar Ranko Pivljanin priznao - NISAM NEZAVISNI NOVINAR, ZAVISIM OD VLASNIKA NAŠIH MEDIJA! Video

Podeli vest

Novinar đilasovskog portala Nova S Ranko Pivljanin izjavio je da nije nezavisan novinar jer zavisi od vlasnika medija, ali onda i istakao

 

Nakon Jelene Obućine i njen "objektivni i nepristrasni" kolega iz portala Nova S Ranko Pivljanin priznao relavši da je objektivan novinar, ali ne i nezavisan jer "zavisim od vlasnika naših medija"

Nakon toga je dodao da je sa Đilasom takođe popio kafu.

"Hoće da me gurnu u opozicione novinare. Ja nisam opozicioni novinar, trudim se da budem objektivan novinar koliko god mogu. Ne mogu da kažem ni da sam nezavisan, jer zavisim od vlasnika medija. Zato je opskurna ta igranka sa Jelenom Obućinom i Draganom Đilasom. Ja sam sa njim takođe popio kafu", rekao je Pivljanin. 

Podsetimo, novinarka televizije Newsmax Adria Jelena Obućina uhvaćena kako sedi u jednom prestoničkom kafiću, a društvo joj pravi Dragan Đilas. 
 

Foto: Informer

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bunjuel

pre 2 godine

Kako montira ovaj detektor lazi,moras malo blaze da imas te prelaze kad seckas intervju pa slažeš vidi iz aviona.

CBORNAZ

pre 2 godine

Sa reddita,kako se postaje Informer bot. Zavrsis za novinara, krenes onako entuzijasticno, jbg. Zelen si nems “pravi” novinarski posao, mora negde da se pocne, sedis na poslu istrazujes nadjes nesto sočno obradis das kao predlog za novi broj… dodje Vucicevic i kaze “dobro ti je to mali ali umesto toga na naslovnoj strani hocu da pise crnim slovima FASISTA DJILAS UKRAO 666 MILIONA EVRA IZ DRZAVE”. I ti onako skenjan sta ces pises o tome sta ti je nalozeno, sa tvoje desne strane sedi kolega koji je vec vise godina tu i sa entuzijazmom pise o tome kako je Eva ras stavila katanac na pičku i ti polako shvatas da nisi zeleo time da se bavis… ali ko ce da plati kiriju, racune…. Sledeci dan vratis se na posao, sad vise i ne pokusavas samo ti se kaze sta je tema, polako pocinjes da pratis zadrugu je l ti kolege samo o tome pisu i u toku su maksimalno, posle par meseci napises svoj prvi klik-bejt… RONALDO PREŠAO U AVGANISTANSKOG DRUGOLIGASA…. Nije to taj Ronaldo to je samo neki poluamater koji se slucajno zove isto… al jbg sto vise klikova bolje se kotiras kod sefa… a kao i svi drugi nisi imun na pare i tako vremenom popustis vremenom te i zivot lomi u jednom trenutku oguglas na sve to i pocnes da budes dobar u svom poslu… utopis se u Informer sivilo… jbg probao si i negde drugde, Alo ista prica, Blic crna hronika, odes u Novu S sve isto samo malo finije, i tako vremenom postanes Informer Bot zato sto nema vise pravog novinarstva ne samo kod nas nego i u svetu… i samo pises velike i sto sokantnije naslove…

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija