• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2021

08:50

PS: NEMA DLANA IZ KOJEG VUK DRAŠKOVIĆ NIJE LIZAO SO!

Tanjug

Politika

PS: NEMA DLANA IZ KOJEG VUK DRAŠKOVIĆ NIJE LIZAO SO!

Podeli vest

Pokreta socijalista uputio je danas pitanje lideru SPO Vuku Draškoviću da li je za NATO ili vojnu neutralnost, patrijarha ili Mila, nezavisno Kosovo ili "srpski svet"


PS je tako reagovao na intervju Draškovića za sarajevsku N1 televiziju za koju je ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Jaonikija na Cetinju nazvao nasilnim i da iza njega stoji Moskva i izneo je i kritike na račun Vulina rekavši da se javno zalaže za tzv. "srpski svet" iza čega stoji, rekao je vraćanje u devedesete.


"Nema dlana iz kojeg Vuk Drašković nije lizao so. Od "sečenja ruku koje dignu turski barjak" do "ja branim muslimane iz Srebrenice", od "Milošević je sunđer pun krvi" do "Milošević je šarmantan gospodin", od potpredsednika Miloševićeve Vlade do najdoslednijeg NATO saveznika. Od Rusa decenijama uzima milione za Daninu platu, a od svih drugih koliko god da daju za mržnju prema Rusima", navodi se u saopštenju.

On je Draškoviću postavio tri pitanja: da li je Kosovo nezavisno i da li je u Srebrenici bio genocid? Patrijarh ili Milo Ðukanović?

"Od odgovora zavisi da li mu je do zvanične državne politke ili milosti ambasada koje mu se raduju u svakoj antisrpskoj kampanji. Ajde Vuče, odbi obezbeđenje ministarstva policije koje vodi onaj koga mrziš i reci šta je državna politika, nezavisno Kosovo ili borba za KiM, NATO pakt ili vojna neutralnost? Lani, Vuče", navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 2 godine

BUDIMO REALNI ON JE GORI I POKVARENIJI COVEK OD NATASE KANDIC...GREBE SE CEO ZIVOT NA RACUN SLOBODANA MILOSEVICA A DRZI NJEGOVU I MIRINU SLIKU NA ZIDU.

Mirko

pre 2 godine

Njegova fizionomija lici na Juda Iskariot a ponashanje je identicno. Stotocina i sramota za srpski narod a njegova zena je posebna tema. Bravo Vuline.

Sosa

pre 2 godine

Smrad ostaje smrad.Ali nije samo on kriv.Ko je doneo Odluku o plaćenom obezbedjenju od strane države, odnosno o trošku gradjana.Da li bi jedan posto gradjana odobrio taj trošak. Ili možda nemamo gde pametnije da utrošimo državni novac? A iz kog razloga Rusi plaćaju njegovu ženu, za članstvo u upravnom odboru, ženu koja je u invalidskoj penziji, treba pitati Bajatovića.

milankukic

pre 2 godine

bravo ministre neznam dali je Dana još na jaslama N.I.S.a ako jeste zašto je drži vlada taj mulj treba izbaciti iz koalicije ja neznam ko njega drži oljuje po Srbiji a ona ga hrani

Vla

pre 2 godine

Dokle cete trositi pare na obezbedjenje bezvrednih ljudi, ko je ovaj nalik coveku da ga obezbedjujete, isoitajte zasto njegova zena ima tiliku platu, mislim da je korisnije narodu nego da trosite narodni novac na obezbedjenje kojekakvih nistarija, cankova cedice kandica draskoviva itd

aleksandar

pre 2 godine

Ko jos slusa i prati sta prica Vuk Draskovic? Taj se pokazao, neka prvo pocisti za sobom. Sve je to jedna kesa puna sarenih bombona samo jedan te isti ukus, Canak, Comic - Vojvodjanka, Ceda Jovanovic, Jeremic itd... Molicu, nema potrebe da ovaj bilo sta prica stvarno dosta nam je, njega i njegovih ideja.

Dr

pre 2 godine

A OVAJ I DALJE LAJE,LAJE I LAJE.ZAR NJEGOV "SABORAC"OVO NE VITA INACE SVE DRUGO "ZNA". OVO JE NAJKRACI PUT DA SE PRAVE PONORI MEDJU NARODIMA,A VI PRICATE O POMIRENJU. OVOME TREBA NJEGOVI DA USKRATE OVAJ SOVINIZAM I CETNISTVO STO SIRI IZ DANA U DAN.

Jovan

pre 2 godine

Сећамо се у..... г голуба са терасе. Било где да га позову да гостује у некој емисији, човек препун себе говори најгоре о својој земљи. Тако је он стичући популарност 90-их, а када нам је било најтеже под изговором да нас штити, завађао народ и рушио Србију.

Slobodan

pre 2 godine

Da nije stvarno bilo bi smesno da li ljudi znaju da je njegova zena u upravnom odboru NIS-a postavljena od strane ove drzave (inace invalidski penzioner), prosto neverovatno.

Georgije

pre 2 godine

Pa da vas podsetim da Vuk Draskovic I SPO podrzavaju SNS I Vucica I nalaze se na izbornoj listi iste.

Vuk Draskovic

pre 2 godine

I to dolazi od Vulina, najveceg analnog speleologa u istoriji srpske politike? Covek se hrabro spustio u nikad istrazene dubine dupeta Slobe, Mire i evo sad i Ace, celu svoju politicku karijeru izgradio je na lizanju tudjih podnozja kicme jer sopstvene ocito nema. Nazvat Vulina gmizavcem je uvreda za gmizavce.

Rade R

pre 2 godine

"vuk dlaku menja ali ćud nikako". Tako i vuk drašković, stari je to izdajnik!

SREĆKO ŠO JIĆ

pre 2 godine

Полако министре, полако! Ако ниси заборавио Вук је Твој коалициони партнер, а и ти његов! Што не покренеш смену дане из УО Нафтагаса, што му не укинеш беспотребно обезбеђење које Ми, грађани Србије плаћамо!? Полако господине министре са то лајање!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija