• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2021

13:58

ĐILASOVA CIRKUSKA ČERGA PODVIJENOG REPA POBEGLA IZ KRUŠEVCA!

SNS

Politika

ĐILASOVA CIRKUSKA ČERGA PODVIJENOG REPA POBEGLA IZ KRUŠEVCA!

Podeli vest

Član GO SNS i narodni poslanik Zoran Tomić osvrnuo se na posetu Dragana Đilasa i zaposlenih u njegovoj Multikom kompaniji Kruševcu. Saopštenje prenosimo u celosti

Cirkus Dragana Đilasa i zaposlenih iz njegove Multikom kompanije nastavio je vikend - turu po Srbiji, pa su danas posetili carski grad Kruševac. Skupili šaku jada, uposlenika iz svoje lokalne filijale, po zadatku uz dobru dnevnicu doveli da glume građane Kruševca i aplaudiraju cirkuskoj predstavi.

Njima i svojim tajkunski medijima ispričali su priču koju su imali, obišli centar grada i kad su videli da je Kruševac, u odnosu na ono sivilo sa rupama po ulicama i zakatančenim fabrikama koje su nam oni ostavili, danas postao pravi evropski grad sa uređenim centrom, ljudima koji rade i konačno žive, i kad su uvideli da prave Kruševljani na njihov cirkuski program ne daju ni pet para - pokupili su se i otišli povijena repa.

Kažu: Kruševac zarobljeni grad?! Pa ako je zarobljen, što ih nisu građani dočekali kao oslobodioce? Što ih pošten narod zaobilazi u širokom luku? Zato što takve koji potpisuju dokumenta gde tvrde da su Srbi genocidan narod, koji idu po Briselu da tužakaju Srbiju jer neće više da bude njihova prćija, koji i danas u sred Kruševca pričaju najgore o našoj državi, niko ne želi da vidi u svom gradu, a posebno ne na vlasti.

Jasno je rečeno 2012., a potom još ubedljivije potvrđeno svaki naredni put, da građani Kruševca i Srbije ne žele tajkune, lopove i sudski overene lažove na vlasti, a posebno ne u blizini narodnog novca kojim su već jednom punili svoje nezasite džepove. Danas kad se novac građana troši na auto-puteve, kanalizaciju, vodovod, pa i na ulicu u kojoj se nalazi sedište kupljene Đilasove stranke u Kruševcu, kada je sve to u korist naroda, naravno da secikesama nećemo dozvoliti da taj novac ponovo uzimaju za svoje hirove i bahanalisanje. Mi smo svojim radom dokazali da su nam svi građani jednaki i da se borimo za Srbiju i njen prosperitet, a ne za lične i tajkunske interese, kao što rade Đilas, Tepićka, Stefanović i ostala bratija iz Multikoma. Da bi uopšte znali kolika im je podrška prvo moraju na izbore da izađu, a bas od izbora beže kao od krsta. Na njihovu žalost, prošlo je vreme kad su stranci postavljali namesnike i vladare u Srbiji. Tako neće moći. Danas se poštuje volja naroda na izborima, a sta im narod i u Kruševcu i širom Srbije misli - videli su.

Zato i ne smeju da se izmere sa Aleksandrom Vučićem i SNS, već jedino umeju da prete rušenjem institucija, dizanja nekakvih buna i nasiljem. Nemaju šta dobro da pokažu. Nema fabrika koje su otvorili, puteva koje su uradili, da ih sa Vučićevim rezultatima uporede. Jedini "rezultat" im je zauvek, ujedno i osnovni cilj dolaska na vlast ponovo, samo nastavak pljačke, preprodaje sekundi na RTS i pohlepna namera da se budžeti gradova, uključujući i naš Kruševac, ponovo isprazne u njihove privatne fondove.

Neka znaju da Kruševac neće dozvoliti da ga vrate u sivilo i pogrešan vek, nikada više. Zbog obećanja da to nećemo dozvoliti nikada, Aleksandar Vučić ima ubedljivu podršku naroda, i mi u Kruševcu se time ponosimo. Baš kao sto se ponosimo i našim Bratislavom Gašićem, vrednim i poštenim ljudima koji su kreatori svega ovoga što u Kruševcu danas vidimo, a nekad smo samo sanjali. One koji su nas naučili da za Kruševac i Srbiju ništa nije dovoljno dobro, ako nije najbolje. Njih narod ceni. Takvima Đilas i njegova tajkunsko - mafijaska bratija nisu, niti će ikada biti, ni do kolena. Neka to imaju u vidu pre nego što svoju cirkusku čergu opet okrenu do našeg grada, da se ne pitaju posle ponovo zašto su od naroda dobili samo prezir i pobegli kao pokisle mačke podvijenog repa i neobavljenog posla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija