• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2021

16:22

ZANIMA ME SAMO GLAS NARODA! Uzdanica SPS Ana Grozdanović: Želim da budem narodna političarka!

Informer

Politika

ZANIMA ME SAMO GLAS NARODA! Uzdanica SPS Ana Grozdanović: Želim da budem narodna političarka!

Podeli vest

Mlada nada Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović kakvu do sada niste videli

Mlada političarka i uzdanica Socijalističke partije Srbije ističe da od njemožemo očekivati hrabrost, lojalnost prema veri i partiji i narodu u narednom periodu.

- Od mene možete samo očekivati,hrabrost,lojalnost prema veri, partiji,narodu jer ću se uvek služiti istinom. Borbu ali zdravu borbu! Za obespravljen napaćen,srpski narod. Želim da ljudima Otvorim oči,jer su jako dugo u zabludi i zato  iskrivljeno tumače istorijske činjenice,jer marionete lažnom mantrom prikrivaju pravu istinu. Ja ne želim nikog da ubedjujem,jer sam i sama medju prvima koja se bori za slobodu nad sopstvenim životom! I ne dozvoljavam komandu, zbog toga sam i ovde gde sam.

Samo želim da podsetim narod,da u vreme socijalizma - čovek od jedne plate izdržava četvoročlanu porodicu,i gradi kuću pored toga,za svoju porodicu i žene su zivele kod muža u kući,a danas je i to iskrivljeno!

Narod to zna,samo kažem tu sam da podsetim,ljude šta im je potrebno. Jer naš narod je najhrabriji u oba rata smo to pokazali,ušli smo goli i bosi a pobedili! Narod će pre biti siromašan nego neslobodan! Kako strani moćnici nalazu! To je moj savet,i razgovor sa građanima to možete da očekujete,činjenice i istinu! Borbu za jednakost!

Ona ističe da za doađaje na Cetinju ima dosta toga da kaže.

Foto: Informer

- Za mešanje politike u rad crkve,imam mnogo da kažem ali potrudiću se da budem što kraća. A sto se tiče situacije u koju je narod i hrišćanstvo dovedeno u Crnoj Gori,samo mogu da kažem,da Muke Vaše a i naše  Bog će prepoznati,a zlikovce i dušmane stićiće njihov sud! 

Marionetske vlasti Crne Gore po stranoj diktaturi,udaljavaju čoveka od vere,jer crkva danas placa troškove za gradsko gradjevinsko zemljište,vodu,smece,struju. Bog stvori čoveka da mu život i slobodu,a ne da bude rob! Da mu pamet,snagu,ruke,noge i glas! Da može da se bori protiv djavolskih stvari. Ne padajte u iskušenja,jer kada vas stignu i to ne vas nego vase najbliže,tada je kasno! Ne dozvolite da podržavate ljude za nešto sitno sto vam daju,koji su se odrekli Boga! Bog je taj koji misli na sve i Niko drugi,zato otvorimo srce i slušajmo dušu,koju nemate za džabe jer samo ona ide na gore,a telo u zemlju. Ljudima predstoji jedanput da umru, a onda sud Božiji" i zato je Hristos je Svojim vaskrsenjem otvorio vrata Carstva Nebeskog, večnog blaženstva onima koji su verovali u Njega i živeli pravedno.

Ali niko ne može protiv Boga,jer je on taj koji im je dao život. 

Kako ističe, za naredne izbore nema posebnog angažovanja, za nju je to obaveza.

Foto: Informer

- Nema tu angažovanja,mi imamo najbolji program za čovekov život,a to narod najbolje zna,imamo najiskusnijeg političara na političkoj sceni. Mi smo tu,i samo Ivica Dačić neće izdahnuti za konverencijskim stolom,kako se neprijatelji nadaju. On je prosto,normalan čovek,skroman,patrijarhalno vaspitan. On je imao priliku da politiku uči od najsposobnijih,najtalentovanijih,najodlučnijih,naravno i od onih sa druge strane od najmoćnijih protivnika,najlukavijih i najperfidnijih. Uz partiju je ostao,i očuvao u strašnom vremenu. Proveo je partiju i svoje drugove,sigurnim bezbednim korakom,kroz brojna minska polja,koja su kreirali,najveći zlotvori 20 tog veka. Ja sam mu prva zahvalna sto je dozvolio da SPS  bude ,MESTO SLOBODE NARODA! 

Želim najbitniju stvar da kažem narodu,ne da ga ubedjujem,ucenjujem,pritiskam,kupujem, vec kao najrodjenijem nekom Vam se obraćam,UVEK. Izbori su jedno veliko iskušenje za narod,na kojima narod sam odlučuje kako želi da živi ,u svojoj državi tako sto se neće prodati vec sam zaokruziti program koji je njemu potreban,i koji je najsigurniji i najzdraviji za nas sopstveni život i život naših mališana.  

Zahvalila bih se Informeru,sto uvek ume da postavi prava pitanja,u pravo vreme,i sto je tu da oslobodi prostor mladim ljudima,da se čuje glas MLADIH. Hvala


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marijeta

pre 2 godine

Još nema komentara na ovu vest?! Nula komentara?! Ne mogu da verujem. Pa trebalo bi čuti onu lepotu od užasa, onu bruku i sramotu a ne proizvoljnu interpretaciju u pisanom obliku...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija