• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2021

08:23

Torpedovaću te dok ne potoneš! Jeremićev Gajić nastavio tešku svađu u opoziciji - OPET NAVALIO NA ĆUTU!

Politika

Torpedovaću te dok ne potoneš! Jeremićev Gajić nastavio tešku svađu u opoziciji - OPET NAVALIO NA ĆUTU!

Podeli vest

Funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića, Vladimir Gajić, nastavio opozicionu svađu tako što je na Tviteru ponovo zapretio ekološkom aktivisti Aleksandru Jovanoviću Ćuti

 

Gajić je optužio Ćutu da je na jučerašnjem protestu, kako tvrdi "lažnih ekologa", njegovom stranačkom kolegi Miroslavu Aleksiću zabranio da govori i poručio mu da će ga "torpedovati dok ne potone".

- Lično je Ćuta zabranio Miroslavu Aleksiću da govori. Miki je fini čovek, pa je preko toga ćutke prešao. Ali ja recimo neću. Kao i Sergeja, torpedovaću ga dok ne potone. A bio je i “mala maca” kad smo bili u Utisku nedelje… - napisao je Gajić.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 2 godine

Sve moj do mojega, svi zajedno imaju 0,01 % pristalica, ptestanite da pisete o ovako beznacajnim licima

Rade R

pre 2 godine

Sve su to veštačke svađe, foliranti! To vuk pokušava da preko ćute dobije nešto na izborima! Lako će oni da se "udruže" ako, ne daj bože, osvoje koji mandat! Sve je ovo samo mazanje očiju lakovernima! Svi oni u istu tikvu prede! LAŽOVI!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija