• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2021

21:41

ISTINA ZABOLELA MILOVOG JURIŠNIKA ČANKA! Počeo histerično da viče po studiju ne zna šta će od muke!

Pritnscreen TV Pink

Politika

ISTINA ZABOLELA MILOVOG JURIŠNIKA ČANKA! Počeo histerično da viče po studiju ne zna šta će od muke!

Podeli vest

Gosti emisije Hit Tvit su Aleksandar Martinović iz SNS i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević iz Pokreta za promene

Čanak je rekao da ne zna za zakulisne dogovore o kojima je pričao Nebojša Medojević.

Martinović je podsetio Čanka da je Milo Đukanović 1991. godine podržavao operacije JNA u Dubrovniku.

Foto: Pritnscreen TV Pink

- Vi sad posle 30 godina idete u Crnu Goru i obnavljate tzv. komitski pokret koji je falsifikat starih komita koji su bili Srbi. Njihova zastava je bila srpska trobojka i oni su bili Srbi, ali nisu mogli da prebole činjenicu da je Crna Gora izgubila državnost i dinastiju - rekao je Martinović.

Ćanak pobesneo

- Posle ovih reči Čanak je počeo da histerično viče u studiju.

- Čanak je počeo da viče da se radi o izmišljanju, a Martinović mu je odbrusio da falsifikuje istoriju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Rezija:Mitrovic & Vucic Glumci glavni :Canak & Martinovic Sporedni glumci: Voditeljka i neki nebitni Publika: Narod da mu lakse uvale da ima 600€ platu

DraganG

pre 2 godine

Sta reci o coveku koji je tri dana sa Daliborkom Uljarevic cerecio pecene svinjske glavuce jer jagnjece nisu dovoljno masne u doba Corone svinjska mast je lek za koronu tvrdio je canak o napitcima necu ni da pricam

Spasko

pre 2 godine

nazalost Dubrovnik se pokazao da je bio leglo rimsko nacisticke venecijansko oligarhijske katolicke imperijalne jezuitske genetske i klasne mrznje i sirenja diskriminacije prema Srbima , a oni dubrovcani koji su sirili genetsku , rasnu i klasnu mrznju prema srbima su trebali biti zakonski procesirani i izvedeni pred sud pravde ali su ih tudjmanovi dubrovacki jezuiti nacisti stitili , zato je Dubrovnik bio bombardovan jer se pomocu vatikanske oligarhije u njemu odvijala , sirila i pripremala mrznja i agresija na Jugoslaviju i Srbiju , a jugoslavenska policja i vojska je imala zakonsku obavezu da obezbedi mir , jednakost i slobodu deci i gradjanima Jugoslavije . Problem je to sto su za vreme jugoslavenske krize zapadno sponzorisane kriminalne mafijaske grupe koje su se bavile svercom nafte , americkog viskija i cigara namirisale da ako pomognu u raspirivanju i sirenju konflikta onda pomocu toga mogu da razbiju Jugos;laviju i preuzmu vlast a to je i odgovaralo i rothschildovom britanskom dvorskom agentu Alejandru Kuracdjordjewitzu da zauzme presto u Srbiji bas kao da je britanski seik od Irana i Saudijske Arabije , zato je Djukanovic kao rothshildov britanski dvorski bankarski agent placenik podrzavao zasluzeno bombardovanje Dubrovnika ali Djukanovic to nije podrzavao iz patriotskih razloga nego iz mafijaskih da bi kasnije uz pomoc zapadnih vampirskih medija naneo stetu Srbiji . Kasnije taj isti princip je primenjen u BiH , kriminalne mafijaske narkodilerske i svercerske grupe u Sarajevu medju kojim su bili izmetbegovicevi carsijski kriminalci Naser Oric, Bajramovic Celo , Juka Prazina , a tu su bili na drugoj strani svercom istih i prodajom oruzja se bavili i Arkan i Djukanovic , svi su oni bili i mafijasi i povezani sa tajnim sluzbama i kao povlasteni svercovali viski , naftu i cigare koje su devedesetih bile u americkim CIA brodovima u hrvatskim lukama a od profita sverca se financiralo sirenje nacizma i islamskog terorizma u Jugoslaviji . Pomocu kriminalnih mafijaskih grupa i zapadnih sponzora , angloamericka rimskosolomonska dvorska okrunjena britanska imperija i vatikanski bankar Rothschild su dostavili svoga kolonijalnog agenta Aleandra Solomona Sulejmana Kuracdjordjewitza da opet kao nekada za interese zapadne imperije upravlja porobljenim srpskim narodom i organizira pljacku radnicke klase i pljacku srpskih teritorija i energetskih resursa .

Nikšić

pre 2 godine

Eno kakav je Čanak, nikakav, ali je bolji čovjek od Nebojše Medojevića sto puta. Samo laje protiv Zdravka Krvokapića, njegovog premijera, a ne pominje Mila.

MrKamenjarac

pre 2 godine

...iso krmak u tudji valov da zdere i loce....djubre prodano

ratko

pre 2 godine

govno separatisticko,proterati iz zemlje i oduzeti imovinu mrs iz Srbije

Gojko

pre 2 godine

Voditeljka je gora od najgoreg ustase, to je komentar u svim CG medijima. I potpuno je tacan. Ovo je strasno, goste koje pocnu pricati nesto sto njoj ne odgovara odmah prekida, odmah pocinju reklame, a njeni istomisljenici mogu pricati do sjutra bez prestanka. Strasno, strasno, strasno. U CG, kaze ova spodoba iz SNS-a, ima i ljudi koji se izjasnjavaju kao Crnogorci.... Ahahahahahaha. Pa ima ih spodobo 70% stanovnistva, a ima i manjinskog naroda koji se izjasnjavaju kao Srbi. To je prava istina, ruzni covjece iz SNS-a.

Solo

pre 2 godine

Moram da vas kritikujem zestoko po objavljivanju vrlo haoticnih i popeznih informacija po pitanju Srbije kao sto su na vasoj prvoj stranic izlozeni "napadi na Srbiju iz Hrvatske u vezi kao njihove brige za Vojvodinu,onda Crnogorci sa Milom optuzuju genocidnu Srbiju,onda Izetbegovici takodje protiv Srbije i na kraju Ekoloski izliv brige za Srbiju. To apsolutno nije nikakava frka po pitanju naroda u Srbiji jer to su samo Medijske i Novinarski negativni i ljubomorni komentari na racun nas i Predsednika Vucica. Ovo traje vec 30 godina tako da i vi treba to da znate sta sve objavljujete i to tako pompezno da ce sutra boze moj da izbije rat..Pa ko sme na nas da udari!! Ti jadni Hrvata koji se hvale ubijanjem Srpskog neduznog naroda bez odbrane bezeci od tih katolickih inkvizitora i tih jadnih Crnogoraca koji su toliko upali u korupciju,sverc droge i kriminala da kad im je Vucic zabranio trgovinu bananama onda je Milo brze bolje otisao kod ustasa da napravi drugi dil za crni sverc.Molim vas novinari: vi morate mnogo bolje psihicki da objavljujete te pompezne informacije iz tih negativnih zemalja jer to utice i na nasu psihu i deluje vrlo negativno po narodu koji jos uvek zivi u secanjima od pre 30 godina dok se vi pompezno nasladjujete takvim informacijama. Vrlo nestrucno,ajkavo i nedoraslo napisano kao da ste protiv svog naroda...

zoran

pre 2 godine

Martinović je običan lopov i dripac nekulturan..vidi se da je kao većina SNS.

Laky

pre 2 godine

Čanak kao provokator donese više glasova od većine poltrona u SNS, narod zna šta neće. Zato ga i zovu u emisije,provokacie su dobrodošle pošto Đikijevi plaćenici su postali smarači sa bezidejnošću.

milankukic

pre 2 godine

nemogu da komentarišemm sve ove budale koje pljuju po Srbiji jer dela govore a ne budale koje napadaju Vučiča zato idemo dalje a taj LONAC(Čanak) samo da ste ga videli glup pa počeo dda urla lažeš-lažeš i vikao bi da ga nije prekinula sa reklamama i dalje budala

SR71

pre 2 godine

A sta ste ocekivali od radikala martinovica zvanog "petko"?Lopovcina,prevarant,uvlakac!BRAVO CANAK!!!

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija