• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.09.2021

17:44

BOJA SAKOA ANGELE MERKEL ŠALJE PORUKU! Evo sa kakvom je namerom došla u Srbiju!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

BOJA SAKOA ANGELE MERKEL ŠALJE PORUKU! Evo sa kakvom je namerom došla u Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je nemačku kancelarku Angelu Merkel na aerodromu “Nikola Tesla”, nakon čega je organizovan svečani doček ispred Palate Srbija. Kancelarka i predsednik Srbije će nakon toga imati razgovor nasamo

Međutim, ono što intrigira svetsku javnost već godinama je jednostavan stil odevanja od kojeg nemačka kancelarka nikada nije odustala. Neki bi čak rekli da se oblači “dosadno”, ali pantalone i sakoi s tri ili četiri dugmeta u kojima je uvek možemo videti, nisu tu “tek tako”.

Mnogi spekulišu da boja sakoa Angele Merkel otkriva njene namere i raspoloženje kada je u pitanju određena prilika.

Foto: printscreen

Predsednik Vučić dočekao Angelu Merkel

Tako, Merkelova bira mirnije boje za formalne nacionalne događaje, dok su jarke boje rezervisane za međunarodne ili manje formalne događaje. Za siv sako opredeljuje se za sastanke jedan na jedan, dok bež i belo oblači kada želi da pošalje poruku mira.

Plavu boju voli da nosi na putovanjima u inostranstvo. Pre svega, ova boja joj veoma dobro pristaje, a prema stručnjacima ona odaje utisak objektivnosti, skladnog reda i važnosti.

Angela preferira ružičastu, narandžastu i ljubičastu boju tokom neformalnih sastanaka kako bi izrazila optimizam, radost i otvorenost – rekao je jedan stručnjak.

Foto: Printcreen TV Pink

Angela Merkel stigla u Srbiju

Crvena boja simbolizuje moć i energiju, pa Merkel nikada ne vodi partijske pregovore u sakou ove boje. Ovo ne može biti slučajnost, već suptilan potez moći, smatraju mnogi.

S obzirom na to da je u zvaničnu posetu Srbije stigla u sakou bež boje, to kao što je već pomenuto, znači da želi da pošalje poruku mira svojim dolaskom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 2 godine

Dobro da nije obukla crnu sa malim SS na reverima...

Sanja

pre 2 godine

Raduje me što imamo zaista prijateljski odnos sa Nemačkom, koja je jedna od vodećih evropskih sila i vrlo uticajna zemlja.

Danica

pre 2 godine

Stajling kakav i prilici jednom funkcioneru na tako visokom položaju jedne velike i jake zemlje.

Pera Savic

pre 2 godine

Merkelova je prijatelj nase zemlje i dosla je dobrom namerom nista suprotno.

Tahirovic

pre 2 godine

Jasna je namera u odlazecem za nju momentu, ukazivanje postovanja Srbiji i srpskom politickom vrhu na dugogodisnjoj kvalitetnoj saradnji.

Mitarpavlovic

pre 2 godine

Boja sako je smirujuća , što je dokaz da kancelarka Angela Merkel ima dobronamerne odnose sa našom zemljom.

Sara

pre 2 godine

Angela Merkel je divna gospođa, stajling je u skladu sa tim.

Grada

pre 2 godine

Angela Merkel je uvek lepo odevena, kao što je i danas!

Nina

pre 2 godine

Angela je uvek obučena kao pravi funkcioner! Bravo.

Gračanica

pre 2 godine

А зашто би нас занимало шта је баба швабица обукла? Што се мене тиче , а и већине Срба , могла је и да се не обуче - нико не би приметио . Могла је и да не дође ...

Vujo

pre 2 godine

I kada bi se bavili stajlingom, sveden i neupadljiv, kakav je danas bio stajling Angele Merkel, govori o smirenosti, dobrim namerama i željom za jedinstvom svih naroda. Kada pogledamo realnu sliku ophođenja Nemačke prema zemljama zapadnog Balkana, to se može i uočiti.

pc

pre 2 godine

Ajde, ljudi napišite mi kod koga kupujete vutru da probam i ja malo. Ne mogu da verujem da možete izvršiti analizu boje sakoa Angele Merkel. Pa Njemci nilad nisu dobro mislili Srbima još od postanka sveta, pa neće ni Merkelova ni u plavom ni u bež sakou.

Micojka

pre 2 godine

Angela Merkel je svojom dvodnevnom posetom Srbiji, pokazala koliki znacaj pridaje nasoj zemlji u odnosu na ostale zemlje u regionu. Svojom bojom sakoa porucuje svima da je za mir i stabilnost, dobre odnose Srbije i Nemacke.

Micojka

pre 2 godine

Nemacka kancelarka bojom svoga sakoa, porucuje da nosi poruke mira u region, jer bez mira i medjusobne saradnje nema ni razvoja zemalja u regionu.

Ivana

pre 2 godine

Angela Merkel je uvek doterana, i hvala nasvemu što čini za našu državu i njene građane, niijedan predsednik ovoliko nije uradio za našu državu koliko predsednik Vučić.

Petar

pre 2 godine

Divan stajling kakav i prilici ovako jednoj zeni, uvek je kod Angele sve bilo na mestu...

marko

pre 2 godine

Angelova se pristojna obukla kako i priliči jednoj kancelarki!

Vladimir

pre 2 godine

Angela Merkel ima jasno izgradjen stil koji je u skladu sa poslom kojim se bavi.

Bojan

pre 2 godine

Ako je sudeći po boji sakoa raduje me sama činjenica da je mir i stabilnost ono što svi zajedno želimo da postignemo.

Helena

pre 2 godine

Angela Merkel je pre svega dama i njen stil oblačenja je prikladan i formiran u skladu sa funkcijom koju obavlja.

Rankovic

pre 2 godine

Poruka je jasna Nemacka kao ekonomski razvijena zemlja zna sta su prioriteti i da je 21 veku ekonomija sustina problema!Mir pregovori i ekonomski napredak a ne sukobi.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija