• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.09.2021

08:38

OBAVLJAO TEŠKE POSLOVE U PRESUDNIM VREMENIMA! Vučićev telegram saučešća povodom smrti Borisava Jovića

Beta

Politika

OBAVLJAO TEŠKE POSLOVE U PRESUDNIM VREMENIMA! Vučićev telegram saučešća povodom smrti Borisava Jovića

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti Borisava Jovića

- Sa tugom sam primio vest o smrti Borisava Jovića, političara i čoveka koji je bio direktni svedok nekih od najvažnijih događaja u novijoj istoriji naše zemlje, tokom kojih je obavljao teške i odgovorne državne dužnosti.

O tim turbulentnim i neretko presudnim vremenima po Srbiju, Borisav Jović je i pisao na jedinstven način, bez zadrške i sakrivanja činjenica, čime se njegove knjige svrstavaju u svojevrsno dokumentarno svedočanstvo iz zaista jedinstvenog ugla. Izražavam duboko saučešće porodici i prijateljima Borisava Jovića - navodi se u saučešću predsednika Vučića, saopštila je pres služba predsednika.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Jović je preminuo juče u Beogradu u 93. godini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 2 godine

Iznenađeni smo i pogođeni smrću Borisava Jovića.

Dragan

pre 2 godine

Neka počiva u miru bio je Borisav izuzetan čovek.

Dragan

pre 2 godine

Iskreno se borio za Srbiju u veoma teška vremena kroz koje je tada Srbija prolazila.

Ina

pre 2 godine

Borisav Jovic je zaista obavljao teske poslove u presudnim vremenima.

SAVREMENIK DOGAĐANJA NARODA

pre 2 godine

99% SVIH naroda SFR Jugoslavije,od Slovenije do Makedonije je,od Jovića kao predsednika Predsedništva zemlje,OČEKIVAO DA NAREDI VOJSCI/Kadijeviću/i POLICIJI DA POHAPSE SVE KOJI IH IZDAJU I VODE KA SUKOBIMA I GRAĐANSKOM RATU,počevši od Miloševića,Tuđmana,Kučana,Izetbegovića,Mesića i svih ostalih,koliko god i KO BIO,a koji razbijaju državu-pa NA GOLI OTOK,na dugoročno"letovanje"/kao Tito *48-me/.Odmah da proglasi vanredno stanje,policijski čas,i omogući MIR U ZEMLJI.Mogao je,ali"ko hoće nađe način,ko neće izmišlja izgovor",a njegovo NEnaređenje danas ispaštaju SVI NARODI bivše države.Objavili ovo ili ne, činjenice ostaju.HVALA.

Dušan

pre 2 godine

Iskreno saučešće porodici i prijateljjima. Čovek koji je obeležio veliki i značajan perio naše političke scene.

Micojka

pre 2 godine

Iskreno saucesce porodici i prijateljima Borisava Jovica.

Micojka

pre 2 godine

Borisav Jovic je bio izuzetan drzavnik u teskom i delikatnom vremenu za nasu zemlju. Iskreno saucesce porodici i prijateljima.

Ivana

pre 2 godine

Slava mu i hvala, čovek koji znao kompletnu istoriju srpskog naroda, hvala našem predsedniku Vučiću na svemu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija