• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2021

21:04

VULIN ODGOVORIO BAKIRU! Vakcine koje je Vučić poslao građanima BiH su efikasne protiv korone, ali nisu i protiv mržnje, straha i pakosti...

Printskrin/AP

Politika

VULIN ODGOVORIO BAKIRU! Vakcine koje je Vučić poslao građanima BiH su efikasne protiv korone, ali nisu i protiv mržnje, straha i pakosti...

Podeli vest

Aleksandar Vulin, ministar policije i predsednik Pokreta socijalista, odgovorio je na najnovije izlive mržnje predsednika SDA Bakira Izetbegovića

"Za Izetbegovića svaki zločinac je nevin, samo ako je zločin počinjen nad Srbima. Izetbegović je navikao na Srbiju koja se izvinjava, pa Srbija koja ne prašta nevine žrtve u njemu budi strah i bes. Srbija neće ni oprostiti, ni zaboraviti žrtve i neće prestati da traži pravdu. Vakcine koje je Vučić poslao građanima BiH su efikasne protiv korone, ali protiv mržnje, straha i pakosti Izetbegovića nisu", rekao je Vulin odgovarajući Izetbegoviću koji je izjavio da Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučič ne treba da šalju vakcine ili žito u Bosnu i Hercegovinu, niti „da govore lepe reči“, već da očekuje da Srbija prestane sa progonom „branilaca BiH“.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelica

pre 2 godine

Vulin je rekao pravu istinu dotičnom!! Svaka čast.

Zagor

pre 2 godine

Koji je ovo debil!!!Evo vakcine,zaboravite na genocid,etničko čišćenje,monstuozne ratne zločine koji su počinili srbi nad Bošnjacima a i ovo što politikom pokušavamo ono što nismo uspjeli 90ih tenkovima i zločinima! Posmatraj ovako klepane....Ante Pavelić,nakon Jasenovca i drugih zločina,pošalje vakcine srbima,i kaže efikasne su protiv bolesti ali nisu protiv mržnje! Jel ovaj debilko ispao babici iz naručja prilikom porodjaja???!!! To bi obasnilo i debilne svakodnevne izjave a i nesposobnost za vojsku!

Ivana

pre 2 godine

Hvala našem predsedniku Vučiću ans vemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj anše države. srbija se cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu što čini za našu državu i njene građane. Srija je na pravom putu razvoja.

Aco

pre 2 godine

Rece od branilaca. Od koga ste vi to branili?Srbi iz Republike Srpske su se branili od vas.Vas koji nikada u istoriji niste imali svoju drzavu.Poturice.

Glasinac

pre 2 godine

Izetbegović je poznati Srbomrzac i niko više i ne obraća pažnju na njegove izjave.

Romanija

pre 2 godine

Gospodine Izetbegovću, Drina neće nikada biti granica između Srbije i RS. Drina je reka koja ih spaja a ne razdvaja.

XY

pre 2 godine

ETO ONO STO SAM REKAO I OSTVARILO SE.NAIME DA NEKOME POMOGNES,UCINIS USLUGU HUMANO JE I ZA SVAKU POHVALU.ALI SRBI TO RADE DA BI MOGLI POSLE DA VAN NATICU NA NOS KAKO SU VAM UCINILI NESTO HUMANO I LJUDSKI.PAMETNI SU BILI I ALBANCI I CRNOGORCI KOJI SU TU VASU "POMOC"MILOSTINJU ODBILI,DA NE MOZE SAD OVAJ KRETEN DA NATICE NA NOS KOLIKO STE POMOGLI DRUGIMA.OVAJ JE BRUKA ZIVOG BICA .

voja

pre 1 godinu

za sve je kriv vucic evo i zasto,uvek se ta zemlja srbija nasla da prva pomogne komsijama kada su bili u nevolju ,hrvatska (zemljotre ,vucic donirao 1milon eura ,za koronu koliko je poklonio aspiratora i vakcina,,) bosna,pozari vucic salje nase ekipe i heliose da gase pozar,za koronu,vakcine i maske ffp2,za struju brasno i da nepricamo. tako isto i sa makedoncima,a za crnogorce i da nepricamo, i sta je to sve trebalo srpskom narodu,vucic je to od srca sve delio kao da je to sve njegovo,dabi nam sta sve te komsije uzvratile ovakvom merom,, sve ih treba u aut staviti srbija kao da nepostoje za nas

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija