• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

18.09.2021

11:33

Vučić je zaslužio ustašku mržnju!

Politika

Vučić je zaslužio ustašku mržnju!

Podeli vest

Nema ni jednog medija u Hrvatskoj koji u proteklih nekoliko dana nije najveći deo svog prostora posvetio Aleksandru Vučiću, rekao je srpski ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin

- O Vučiću se u Hrvatskoj piše više nego o papi i Stepincu zajedno, a Milanović i Plenković deluju kao vanparlamentarna opozicija u odnosu na Vučića. Hrvatska politika prema Srbiji i Srbima je mešavina kompleksa, straha i loših namera i zato je Vučić predmet neskrivene mržnje, a Srbi u Hrvatskoj taoci. Koliko god da greši i u odnosu prema Srbiji i u ekonomiji i u opremanju vojske, hrvatska politika je nepogrešiva kada treba prepoznati ko radi dobro za Srbiju i ko je odbrana Srba. Ustaška hajka nepogrešivo vodi do onog ko čini dobro za Srbe, Vučić može da bude ponosan na napade kojima je izložen i on i svaki Srbin znaju da je ustašku mržnju zaslužio - odgovorio je Vulin hrvatskoj javnosti, hrvatskim zvaničnicima i medijima čijim je lažima i uvredama danima izložen predsednik Srbije Aleksandar Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeca

pre 2 godine

Nema sumnje da će najviši organi doneti najbolju moguću odluku o budućnosti kako stranke tako i države.

Tatjana

pre 2 godine

Hrvati su ocigledno ljubomorni na politiku Aleksandra Vucica i sve ono sto radi za nas narod i Srbiju. Srbija je postala lider u regionu a to mnogima smeta.

Rade

pre 2 godine

Uzalud se Hrvatska trudi u napadima Srbija ih je pretekala i Srbija ide ka još većem napretku

Siniša

pre 2 godine

Srbija i Vučić su danas lideri regiona koji idu ka još većem napretku i jačanju

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija