• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.09.2021

12:52

OVAKVA HAJKA NIJE VOĐENA NI TOKOM RATA, JEDNA TEMA POSEBNO IH BOLI! Vučić o napadima hrvatskih medija!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

OVAKVA HAJKA NIJE VOĐENA NI TOKOM RATA, JEDNA TEMA POSEBNO IH BOLI! Vučić o napadima hrvatskih medija!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa turskim predsednikom u Istanbulu odgovarao je na pitanja novinara i tom prilikom komentarisao hajku koja se vodi protiv njega u hrvatskim medijima

- Ja mislim da će uskoro da ih optuže da su gori od svih srpskih tabloida zajedno koliko toga su lepoga o meni napisali. Nikada u savremenoj istoriji ni u jednoj zemlji nije vođena hajka na nekoga kao što je to poslednjih dana slučaj hajke na mene. Tu vidite nekoliko tema, a onda dolazite do one ključne i bolne. Jedna je priča o oružju, druga o srpskoj zastavi, ali još mi nisu pokazali moju izjavu, zato što je nema, izmislili su je. Njima tako odgovara, tom jednom laži oni sve rešavaju. Ključna tema je "Neće nas Srbija još desetljećima stići". Tu vidite ono što ih boli i vidite da to nema veze sa istinom. Šta kažu podaci. I dalje su oni ispred nas, ali mi ih stižemo. Ponosni smo na svoje rezultate i ne stidimo ih se. U dolarima smo imali 41 ili 42 milijarde dolara. Oni su nama bežali 16 milijardi evra pre pet godina. Mi ćemo završiti godinu sa pola milijarde razlike. Mi njima da odgovaramo na tu hajku nećemo, ali razmislite zašto im ja toliko smetam. Da li su ikada vodili takvu kampanju protiv nekog? Nisu, čak ni tokom rata - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biljana

pre 2 godine

Ta ogavna retorika sa strane, nicim izazvana, takodje ima uporiste i u Srbiji medju mocvarnom opozicijom.

Bedepe

pre 2 godine

Misliš na retoriku mladog i pobeglog huškača iz Gline koji još trpi komplekse, koji su mu izašli sada sa Koronom, gde se nadao da će sezona propasti pa da stigne Hrvate u bedepeu. Kako je moguće da duplo manja Hrvatska i posle 2/3 porušene i obnovljene zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije(A tek plate i penzije), a da za to svi srpski mediji ćute, iako Vučić već 2g ispire narodu mozak da ga stiže, a neće ga stići dok je živ... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.

Ana

pre 2 godine

Ovo je dokaz da Srbija ima veliku podršku Turske!

Duka

pre 2 godine

Srbija želi mirne odnose sa Hrvatskom, a ne konflikte!

Darko

pre 2 godine

Pojedinci samo znaju da kritikuju i da napadaju, a to znači da smo mi kao država na odličnom putu

Ragud

pre 2 godine

Da, da Biljana... Sta bi mi bez tebe da ne pomenes opoziciju

Sandra

pre 2 godine

Hrvati su poznati kao zavidan narod. Kod njih važi parola da komšiji crkne krava

EU

pre 2 godine

Dobro Vučiću, stigni im više taj BDP? Ako se to ikada desi, onda ćemo pisat. On već 2g od početka ove velepošasti Korone laže, a nema ko u Srbiji da mu kaže da laže, ni političari ni novinari. Korona mu digla komplekse na videlo. Hrvati kažu da nema šanse da im stigne BDP narednih 20g iako je to skoro duplo manja država, a kad uzmu evro gde će im biti kraj? Možete li verovati da u Hrvatskoj nije bilo NITI JEDNE srpske zastave na Vučićevo huškanje, niti jedne kazne da se puni državna kasa? Kako ih Oluja naučila pameti, a? Očito će morati i Crnogorci i Albanci da svoje Srbe tako dovedu u red ili u kolone? Hrvati u Srbiji da na Dan domovinske zahvalnosti i Oluje dignu svoje zastave jer im to sada omogućio Vučić! Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra sa Šahovnicom i Teslinim likom. Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti!

Ivana

pre 2 godine

Hrvati su potpuno pukli jer ništa ne žele darade na ekonomskom i privrednom razvoju naše države. Srbija se cela razvija i gradi. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.

tow

pre 2 godine

Znaci SRB ni u 2021. nece prestici HRV po iznosu apsolutnog BDP-a?

bleki

pre 2 godine

njima do toga sto smo krenuli da se slazemo i da napredujemo

Suncica

pre 2 godine

Hrvati su ocigledno ljubomorni na politiku Aleksandra Vucica i sve ono sto radi za nas narod i Srbiju. Srbija je postala lider u regionu a to mnogima smeta.

Rade

pre 2 godine

Hrvatskim medijima se ne sviđa to što Srbija ide ka uspesima i napretku ali nikada neće uspeti da zaustave to

Jelena

pre 2 godine

Srbija se uvek zalagala za mir i stabilnost. Tako ce i sada.

Gaga

pre 2 godine

Videli su kojom brzinom napredujemo to njih boli

Bojan

pre 2 godine

Hrvati su navikli da žive u prošlosti, budućnost za njih je misaona imenica, zbog toga Srbija napreduje i daleko je ispred Hrvatske na svim poljima, a naročito u ekonomiji, a to Hrvati nikako da prihvate.

Sasa

pre 2 godine

Hrvatska napadnom na Vučića, samo pokazuje svoju slabost i dokazuje da im smeta jaka Srbija.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija