• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2021

16:40

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA DRAGANU ĐILASU: Dok neki rade i grade Srbiju, Điki bi opet samo da zatvara, ruši i guši!

Promo

Politika

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA DRAGANU ĐILASU: Dok neki rade i grade Srbiju, Điki bi opet samo da zatvara, ruši i guši!

Podeli vest

Povodom izjave Ddragan Đilasa koju je preneo portal Nova S, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović uputio mu je otvoreno pismo koje prenosimo u celosti:

Dragi Svi. Dok neki rade, grade i sanjaju bolju Srbiju, dragi Điki bi opet samo da zatvara ruši i guši svako svedočanstvo o njegovom brutalnom slamanju i pustošenju  Srbije. Ne pišem ja ovo jer sam se preplašio tog političkog gorostasa izraslog na lopovluku i potkradanju srpskih medija, koji bi da ponovo zatvara Pink, već zato što taj mali bledunjavi prljavko i dalje ne razume da se Pink oporavio u potpunosti posle pljačkaško-rušilačke epohe đilasovske kriminalne bande, i da  u politici odavno nisu na ceni varalice i marketinške neznalice, koje manjak talenta i poštenja nadoknadjuju politički-ambicioznim naprezanjem iz koga, u Đikijevom slučaju, ne proizilazi ništa osim stomačnih , veoma neprijatnih i bučnih gasova.

Ovaj salonsko-kancelarijski Bulardi ovisnik, zvani Điki, nikada nije razumeo da dok je imao s’kim nije imao s’čim, a sada kada ima s’čim nema s’kim i ovo nije nikakva seksualna aluzija već politička, i to par ekselans politička jer filizofski gledano on je uvek više bio zaokupljen idejom da ima nego da bude, ali je zaboravio da imati nije dovoljno, posebno nije dovoljno u politici u kojoj gradjani nisu samo brojevi već i ljudi koji su dobro osetli šta znači đilasovska pohlepna cokula i ne reaguju više na bilo kakve trikove ove palanačke varalice koji ne prihvata da razume, da ponovim još jednom, da glagol “imati” nije isto što i “biti”, jer da bi “bio” potrebno je mnogo, ili bar malo više od tablice množenja ili sabiranja bez deljenja ili porodičnog pesničenja.

Nikada Đilas nije razumeo da Srbija nije njegova samopusluga u kojoj može da uzima šta hoće i koliko hoće, da politika ”kupujem-prodajem” neće mobilisati gradjane da prodaju svoju budućnost za dve šnicle i tri piva, da blaćenje porodica političkih neistomišljenika neće Srbija prepoznati kao viteštvo. A sad dragi Điki, vreme je da ti napišem nešto i u prvom licu, vidi bitango jedna lopovska, meni celog života prete mnogo ozbiljniji Mamoni od tebe i tebi sličnih, neki od njih u nedostatku političkih ideja svoje živote potrošiše na kritiku Pinka, samo zato što nikada  nije prihvatao da svoja vrata otvara onima koji su mu pretili, koji su ga lomili i pustošili jer to nije i neće biti obaveza komercijalnih medija ni u Srbiji ni bilo gde u svetu a i kad bi bila, lično bih te pitao pred kamerama i milionskim auditorijumom,koji bezočno svakodnevno varaš i lažeš, za ovo opoziciono glumatanje i tajni politički dil koji imaš jer ti znaš da ja znam.

U potpisu  

Đikijev Hemomicin Žex


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 2 godine

Dobićeš i ti jednom lekić streptomicin...ako junački ne pobegneš od samog sebe.

Sasa

pre 2 godine

Ne brini, imaces priliku mnoga otvorena pisma da pises iz zatvorske celije, pod uslovom da prezivis smenu vlasti.

Milan

pre 2 godine

Koliko se Vi Gosp. Mitroviću plašite Đilasa? Mislim da ga sanjate svaku noć kao Baba Rogu.

Ko si

pre 2 godine

Nasao se pravi da komentarise,eto viri ti malo kose iz vuciceve bulje.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija