• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

20.09.2021

20:25

Brnabic: SNS mora biti jedinstvena, jer su pritisci sve veći

Tanjug

Politika

Brnabic: SNS mora biti jedinstvena, jer su pritisci sve veći

Podeli vest

Poverenica Gradskog odbora SNS Beograd Ana Brnabić nastavila je danas obilazak opštinskih odbora razgovorom sa članovima i aktivistima Srpske napredne stranke na Voždovcu i ocenila da je ovo veoma važan trenutak u kojem je neophodno da stranka bude složna i jedinstvena jer su pritisci ogromni i svakim danom sve veći

Istakla je da je i pored toga što su izbori mesecima daleko do sada najprljavija kampanja protiv Aleksandra Vučića i SNS već uveliko počela.

- Napadi koji dolaze od medija koji su ili u njihovom direktnom ili posrednom vlasništvu su svakodnevni i sastoje se u besmislenim i najprizemnijim lažima, od toga koliko koštaju cipele koje nosim, preko lažnih rođaka koje tobož zapošljavamo, do najbrutalnijih napada i uvreda na račun predsednika i njegove porodice. Svaki novi dan donosi novu laž u cilju diskreditacije i dehumanizacije. Sve to rade isti oni političari koji su vreme na vlasti proveli radeći isključivo za sebe dok su građani Srbije svakoga dana ostajali bez posla i bivali sve siromašniji. Mi moramo da stavimo sve to po strani i ostanemo posvećeni ljudima i rezultatima - rekla je Ana Brnabić.

Dodala je da se SNS na izborima ne bori ni za funkcije ni za stranku, već "za našu opštinu, naš grad i našu zemlju - da nastavi da jača i da se razvija".

- I na dan kada su Srbi na KiM i stabilnost čitavog našeg regiona ponovo, neodgovornošću Prištine i nemarnošću međunarodne zajednice, ugroženi, važno je da se setimo da su Aleksandar Vučić i SNS vratili stabilnost i dostojanstvo Srbiji i Srbima na KiM i da je to još jedna stvar za koju ćemo se boriti na sledećim izborima. Za mir, stabilnost i budućnost - poručila je Brnabić.

Ona je pozvala svakog člana SNS da se aktivno uključi u kampanju jer je razgovor sa građanima i briga o njihovim problemima najbolji način da se odgovori na sve laže koje se svakog dana plasiraju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija