• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2021

10:19

ŠIPTARI NE ODUSTAJU, SRBI NE POPUŠTAJU! Kosovska policija izdaje tablice, na severu se i dalje voze srpske!

Kosovo onlajn

Politika

ŠIPTARI NE ODUSTAJU, SRBI NE POPUŠTAJU! Kosovska policija izdaje tablice, na severu se i dalje voze srpske!

Podeli vest

Kosovska policija saopštila je da je za 24 sata izdala 1.455 probnih registarskih tablica, a Srbi na severu i dalje voze automobile sa srpskim registarskim oznakama

Kako javlja reporter RTS-a, u opštinama na severu Kosova i Metohije Srbi i dalje voze automobile sa srpskim registarskim oznakama, a prema nepotvrđenim informacijama, ta vozila proverava kosovska policija u civilu.

Privremene vlasti u Prištini od ponedeljka su počele da na administartivnim prelazima srpske registarske tablice zamenjuju privremenim, na koje je taksa pet evra. Priština je na administrativne prelze jarinje i Brnjak poslala i specijalne jedinice policije ROSU.

To je izazvalo zabrinutost i uznemirenost kod Srba i oni su blokirali puteve koji vode ka administrativnim prelazima.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
muka

pre 2 godine

Sa Srbskim tablicama mogu da voze samo od komsije Joce do komsinice Goce.

Ljubiša

pre 2 godine

Hahaha... A oće skoro neka vojna parada, da vidimo kakva smo sila u regionu...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija