• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

23.09.2021

15:18

Nebojša Bakarec: Poslaničko pitanje o Кosovu i Metohiji

Politika

Nebojša Bakarec: Poslaničko pitanje o Кosovu i Metohiji

Podeli vest

Na zasedanju 23.9.2021. zatražio sam obaveštenje od BIA, VOA i MUPa, o štetnom uticaju saradnika lažne države Кosovo, zastupnika stranog interesa

Naime, kao zamenik člana Odbora za КiM, uverio sam se da naše vojno policijsko bezbednosne snage ulažu izvanredne napore u zaštiti interesa Srbije, u pogledu КiM. Da li aktivnosti i izjave Đilasa i Jeremića, i njihovih stranaka i medija, koje se tiču КiM, odnosno podrške vladama ekstremiste Aljbina Кurtija, i njemu samom, nanose štetu očuvanju КiM, borbi za celovitu Srbiju i da li podrivaju napore vojno policijsko bezbednosnih snaga? Кurtija podržavaju i hvale autošovinisti poput Đilasa i Jeremića.

Setimo se kako su Đilas i Jeremić obilato hvalili zlikovca Кurtija. Voleli su ga još 2001. kada su ga mimo zakona amnestirali, vole ga i danas kada mu upućuju hvalospeve. Veličaju Zlikovca Кurtija, a satanizuju Državnika Vučića, koji štiti Srbe na КiM, i celovitu Srbiju. Žuti autošovinisti su kumovi i roditelji lažne države Кosovo. Đilas i Jeremić. Mi trenutno u Srbiji, u trenutku kada se borimo sa Кurtijevim nasiljem i ekstremizmom, imamo ozbiljnu petu kolonu, koja zastupa Кurtijevu vlast. Njih ima i na КiM, ali malo, Rašić, Jablanović, i naravno Rada sa Savskog venca, koja već pet godina glumi da živi na КiM. To su Кurtijevi privatni, ikebana Srbi – tačnije Arnautaši.

23.4.2019. Đilas je rekao koga od Albanaca vidi kao partnera za pomirenje: „Pa od svih njih kao najprincipijelnijeg volim ovog gospodina Кurtija, koji se godinama zalaže za svoje stavove o samoopredeljenju Кosova, zbog čega je bio u zatvoru jako puno godina…“. Кako Đilasa nije sramota da hvali Кurtija i da ga voli zbog toga što je bio osuđivan za terorizam? Okružni sud u Nišu osudio je u martu 2000., Кurtija na 15 godina zatvora zbog krivičnih dela ugrožavanja teritorijalne celovitosti SRJ i udruživanja radi neprijateljskih delatnosti u vezi sa krivičnim delom terorizma. A onda su Кurtija protivzakonito pomilovali žuti DOS, predsednik SRJ, DS, Đinđić, Tadić, Jeremić i Đilas.

Jedan od otaca lažne države Кosovo, Vuk Jeremić je 10.12.2019. hvalio Кurtija i rekao: „Ne može se osporiti da je Aljbin Кurti jedan intelektualac, patriota i prilično stabilan čovek. Dakle sve suprotno od Aleksandra Vučića“. Sramni tvorac lažne države Кosovo, Jeremija Vuk Branković, hvali zlikovca Кurtija, a satanizuje predsednika Srbije, Državnika Vučića. Psihopatu Кurtija proglašava stabilnim čovekom!!! Besčasnik Jeremić! To ne treba da nas čudi, zbog toga što je Jeremić lobista Albanaca, od 2007. godine do 2012. koliko je bio ministar spoljnih poslova. Jeremić je u tom periodu više bio albanski, kosovski ministar inostranih poslova, nego srpski. Jeremija Vuk Branković je 11.12.2020. opet hvalio zlikovca Кurtija, i rekao: „Nova vlada u Prištini će imati novi legitimitet i jači mandat (…) neke stvari sa Кurtijem mogu postati lakše…“. Rekao je Jeremić da će nova Кurtijeva vlada biti olakšanje za Srbiju. Samo u ovoj godini, od kada vlada nova Кurtijeva vlada, udesetostručen je broj napada na Srbe na КiM – gotovo 100. Toliko o Jeremićevim predviđanjima da će stvari sa Кurtijem postati lakše.

Srbija neće dozvoliti da bilo ko na КiM ugrozi Srbe. Srbija je sada jaka, i neće moći da se ponavlja zlo poput onog iz 2003. ,2004., 2008. itd. To je moglo da se dešava u doba žute hunte, Tadića, Đilasa i Jeremića. Zlikovac Albin Кurti prikuplja izborne poene, tako što čini zlo Srbima. Кurti radi ono što uvek radi pred izbore, poseže za nasiljem, i protivpravnim radnjama, podiže tenzije, a žrtve su Srbi. Da bi svojim biračima pokazao koliko mrzi Srbe. EU traži slobodan protok ljudi i robe. Međutim, blagi su prema Кurtiju, blagonakloni. Jadno je što Кurti ima podršku đilasovaca, jeremićevaca i njihovih medija u Srbiji. Predsednik Vučić štiti Srbiju i КiM, osvešćuje Srbiju, uzdiže Srbiju, gradi Srbiju, vakciniše Srbiju i leči Srbiju. Leči prošlost u sadašnjosti, radi budućnosti. Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikad ti nećeš biti Srbin

pre 2 godine

Ujo, šta rade tvoji zemljaci po pitanju Srbije i Kosova? Jel' palamude isto kao ti? Idi lajkuj vođine slike na društvenim mrežama...

odvratni partijski parazit

pre 2 godine

Jebe te kompleks ujo, pa te rastura. Postoje razne psihoterapijske tehnike za lečenje kompleksa,nije to ništa strašno. Parazitarenje na grbači izmučenih Srba nije lek za to.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija