• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

23.09.2021

17:25

VUČIĆ ODBRUSIO ĐILASU, MARINIKI I JEREMIĆU! Nemojte da mi glumite poštene, vi ste SINONIM ZA KORUPCIJU!

printscreen

Politika

VUČIĆ ODBRUSIO ĐILASU, MARINIKI I JEREMIĆU! Nemojte da mi glumite poštene, vi ste SINONIM ZA KORUPCIJU!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Nacrt zakona o policiji povukao iz formalih razloga, zbog toga što je ostalo još šest meseci do izbora i da ne želi da se u tom periodu usvajaju tako važni zakoni

Vučić je srpskim novinarima u Budimpešti rekao da je zamolio ministra Aleksandra Vulina da povuče predloženi nacrt i zbog toga u se, kaže, izvinio.

Nije, kazao je, ni video taj nacrt zakona i ne zna šta se u njemu nalazi.

- Videćemo kakava će sudbina takvih zakona biti, a ako me pitate da li više verujem Vulinu ili onima koji bi bez izbora da dođu na vlast, naravno da mnogo više verujem Vulinu - rekao je Vučić.

U politici, kazao je predsednik, ne možete da donosite odluke koje će da budu onakve kakve želite, već koje su dobre za upravljanje zemljom.

Na pitanje da komentariše optužbe opozicije da povlači poteze kakve je povlačio Milošević i da ova kriza ne može da se reši političkim putem, Vučić kaže da ga, ako dobro razume, opozicija optužuje da je povukao zakon da bi ih "prebio i sprečio da dođu na vlast", a da sada, kada ga je povukao, takođe ga optužuje iz istog razloga, da ih sprečava da dođu na vlast.

- I sve to u jednom danu, danas...Genije do genija....Nemaju principa, da pobedite morate da imate plan i program, moraju ljudi da vam veruju, a ne da izmišljaju... - rekao je Vučić.

Ponovio je da je u pitanju samo nacrt zakona o policiji, a da opozicija očajnički pokušava da se uhvate za nešto da bi mogli da lažu narod.

- Koga su oni uhapsili? Što nisu uhapsili ubice od Buhe do Gavrilovića? Pa nisu, šta ih briga, nikoga nisu uhapsili - rekao je predsednik.

Nemojte samo da mi pričate o drugim vrstima kriminala, posebno finanijskog u kojem su, kako je rekao Marinika Tepić i Dragan Ðilas, "sinonim za najveći obllik korupcije u jednoj zemlji".

- I oni će nekome da drže pridike - zaključio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mira

pre 2 godine

Njih troje su 3 iskompleksirana, infrustrirana i propala političara.

vođin zanosač muda u krivini

pre 2 godine

Ein Gespenst geht um in Serbien – das Gespenst des Populismus.

Simo

pre 2 godine

To narod nase zemlje vrlo dobro zna. Zbog toga ce uvek biti u opoziciji.

Ivana

pre 2 godine

Svi koji su korumpirani treba da budu smenjeni, svi do jednog.

Nada

pre 2 godine

Gle čuda velikog Dragan Ðilas i njegova sluga Marinika Tepić našli da drže pridike, koji su sinonim za najveći obllik korupcije u jednoj zemlji.

Nena

pre 2 godine

Ako misle Dragan Djilas I Marinika Tepic da drže pridike i optužuju nekog za nešto,mislim da su pogrešili državu i vreme i da su se malo prešli,ne verujem ni da bi im deca poverovala, u njihovu dobrotu i poštenje.Bas smesno

Rajko

pre 2 godine

Svi vec dobro znaju ko je Đilas i ekipa, ne treba trositi reči na njih!

Hana

pre 2 godine

Najveci krivci daju sebi za pravo da bilo sta pričaju, pa ovo je strasno!

MILE

pre 2 godine

samo njih dvoje da se ne javljaju , za njih je najbolje da ćute

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija