• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2021

20:02

Vučićević: A šta na ovo da kaže "Žaklinin sud"?!

Printscreen You Tube/ Novo jutro

Politika

Vučićević: A šta na ovo da kaže "Žaklinin sud"?!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević upitao je danas da li će nadležni tužilac da podnese krivičnu prijavu protiv Marka Vidojkovića zbog vređanja predsednika Srbije. Tužilac bi to, naglašava Vučićević, morao da učini po službenoj dužnosti, bez ikakve prijave

- Pitam to zbog Žakline. Jer, znate kako, ako su mene osudili na šest meseci zatvora zbog tri tvita o gospođi Tatalović sa TV N1, pa koja to onda kazna sada sleduje Vidojkoviću?! Dotični javno, i to sa televizije koja se na većini televizora u Srbiji nalazi na broju 1 ili 2, prostački i uličarski vređa i psuje predsednika države, a tako i veliku većinu građana Srbije, sve one koji glasaju za tog predsednika. I šta ćemo s tim? Hoće li neko reagovati, hoće li država stati na put ovim đilasovskim medijskim teroristima? Ili ćemo svi zajedno da ćutimo i čekamo da se desi neko veliko zlo, da neki ludak posluša Đilasa, Vidojkovića i slične ekstremiste i da, ne daj Bože, pokuša da ubije tog 'pedera' i 'ludu budaletinu', kako oni, za sada potpuno nekažnjeno, nazivaju predsednika?! - rekao je Vučićević, koji je apelovao i na novinarska udruženja i na RRA da prestanu da se prave mrtvi.

On je naglasio i da je sada potpuno jasno kako bi Đilas i njegova Marinika, kada bi bili na vlasti, sprovodili 'slobodu medija'.

- Sada evo, u liku Marka Vidojkovića, jasno i sasvim precizno vidimo kako bi Đilas, Marinika i ostali uređivali 'slobodne i nezavisne medije' u Srbiji. Ovo su ti njihovi mediji! - zaključio je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
džudža iz Šarenika

pre 2 godine

Dreči džudža kao babuni u teranju... Drži se ti džudža obora, zadruge, vanzemaljaca i drekavaca iz vrzine kraj deponije. To ti je najsigurnije!

vođin zanosač muda u krivini

pre 2 godine

Doživotni predsednik partije je svetinja, nemo' njega da prozivaš pred SNS talibanima!

ĆORKA BATO

pre 2 godine

Džudža, kako si dozvolio da ispadneš tako tup? Ti si obrazovan, elokventan.Erudicija je tvoje srednje ime, a ipak si dozvolio da te neka plavuša namagarči. plavuša je stereotop za ... Kako je moguće da su svi iz partije tako ograničeni i tupi kao tocilo? Jel' ih zato zovu SNS talibani?

Sini

pre 2 godine

Pa dobro, kad ides onda u ćorku? Ako si osuden, sta trabunjas kad znas da neces ni ti ni tebi slicni u prdekanu.....

Aleksa Žunjić

pre 2 godine

Džudža, ako ti je neka uteha i tvoj zemljak Nuša je ležao robiju. On je ,doduše, uvek bio protiv vlasti, i nikada nije bio beskičmenjak, dupelizac i vođin zanosač muda u krivini kao neki...

izađi malo iz vođinog rektuma

pre 2 godine

Dzudža, jel' i u ovo upletena tajkunsko-mafijaška hobotnica? Možda su Danilovi i Igorovi ortaci urgirali da ti srede? Šta misliš, ko je to bio? Možda drekavac iz vrzine?

Mitrofan Fuštić Morija iz Kara

pre 2 godine

Спречити најaвљене промене Устава Републике Србије, по којима би судије и јавни тужиоци сами себе бирали, унапређивали, распоређивали, постављали, додатно школовали (правосудна академија - SIC!), новчано награђивали, кажњавали, похваљивали, између себе се парили и умножавали...

Normalac

pre 2 godine

Grešiš, gade podguzni, opsovao je neustavnog vladara.

Rade R

pre 2 godine

E pa ovog kretena, Vidojkovića, samo treba pustiti da ga njegova zloba pojede! Debilko!

Baća

pre 2 godine

Vidojković i Kulačin su od ranije poznati kao dve preteške budaletine. Jedan se predstavlja kao književnik, a drugi kao novinar. Tužilaštvo, siguran sam, neće reagovati na prostakluk ove dvojice Đilasovih "komandosa" i najprizemnije uvrede upućene predsedniku Republike, jer tamo sede kadrovi Demokratske stranke. Ali, narod sve zna i pamti. Samo polako. Izbori će pokazati ko je ko.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija