• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

24.09.2021

16:08

Najoštrije osuđujem psovanje majke predsedniku

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

Najoštrije osuđujem psovanje majke predsedniku

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar oglasio se saopštenjem povodom napada na predsednika Vučića

Ako mi živimo u svetu, gde neki nazovi novinar psuje majku predsedniku, vređa ga i nemate ni jednu osudu ni jednog udruženja. Nemate osudu bilo kog novinara i to prolazi dva dana, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

I ako ćete vi meni da objasnite da je to normalno i da mi živimo u normalnom društvu i onda se ni ne čudimo oko vakcinacije. Ja to najoštrije osuđujem. Ja ne želim da živim u takvom sistemu gde to tako može, ako vi to možete da radite predsedniku, njegovoj majci koja je živa, do juče njegovoj deci, ljudi čemu to vodi, šta da očekujemo mi koji nismo predsednici, koji smo obični građani, pa šta vi možete, da me bijete jer vam se ja ne sviđam, jer vam se ne sviđa moje odelo ili kako izgledam, ja nigde nisam video reakciju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Verka

pre 2 godine

Njima nije dovoljno samo Majku,ma sve sto imaju redom.Djavoli su Djavolu dusu prodali,a Djavo ne prasta.

Ratko

pre 2 godine

Sta se ima osudjivat pa Srbijancima je psovanje majke ravno kad kazu dobro jutro cak ovo redje koriste od psovki upucenih majci. To je za svakog Srbijanca cak i Srbijanke koriste sve vise tu uzrecicu tako da tu nema niceg strasnoga. Kultura zivljenja Srbijanskog!

Ina

pre 2 godine

Vredjanje predsednika Srbije predstavlja ujedno i uvredu Srbije, sto je veliki greh.

Stana

pre 2 godine

Veoma je neprofesionalno da novinar psuje majku predsedniku.

siki

pre 2 godine

Veoma tužno što živimo u svetu, gde neki nazovi novinar psuje majku predsedniku.

Mila

pre 2 godine

Dno dna. Majka je svetinja, a svetinja se ne dira.

Dragan

pre 2 godine

Vidojkovićevo ponašanje i izražavanje osuđuje i većina građana Srbije. Vodi ga Lončare na neku psihijatriju il leči ga.

Milosav

pre 2 godine

Ovim je samo pokazao koliko je bedan. Dno dna.

Olja

pre 2 godine

Majka je svetinja. I svačiju majku treba poštovati, bez obzira na sve.

Simo

pre 2 godine

Svako normalan bi osudio,samo je opoziciji to normalno

Ana

pre 2 godine

U ovome je Lonacar u pravu: nemojte ocekivati od naroda koji psuje jednu zenu, da razume svrhu vakcinacije.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija