• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

26.09.2021

19:07

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - VIDOJKOVIĆ

Printscreen You Tube

Politika

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - VIDOJKOVIĆ

Podeli vest

Marko Vidojković je najbolja slika i prilika Đilasove Srbije. Teško oboleo, potpuno obnevideo od najstrašnije mržnje, ovaj nekada talentovani mladi pisac, a sada samo jadni izvršilac prljavih tajkunskih polit-medijskih radova uspeo je da pomeri granice ludila takozvane opozicione javnosti. Dotični je, videli ste to svi, pravo u TV kameru, opsovao majku predsedniku Srbije!?!

 

I, sasvim očekivano, odmah nakon toga postao je ultimativni junak dana, heroj žute ološ-elite!?! Nikome, ama baš nikome tamo, sa druge strane đilasovske barikade, ne pada na pamet da osudi ili bar da se ogradi od odvratnog, uličarskog vređanja Aleksandra Vučića, a samim tim i većinske Srbije, one koja evo već skoro deceniju podržava njegovu državnu politiku. I ne samo da im ne pada na pamet da se izvine nego od sumanutog Vidojkovića još prave i narodnog heroja, onoga koji je javnim psovanjem majke u najmanju ruku zaslužio i orden i nacionalnu penziju!?!

Što reče čestiti Vlada Đukanović, đilasovci bi da nam kao novu normalnost nametnu baš to - psovanje majke predsedniku države! Da to postane nešto što se podrazumeva, taman kao što se podrazumeva da se za napisani kritički tvit o Žaklini Tatalović ili Jugoslavu Ćosiću po kratkom postupku ima odmah ići u zatvor!?!

Ne znam da li me razumete, ali polomio sam prste godinama unazad na ovom mestu pišući o drugosrbijanskom rasizmu, o tom u osnovi zločinačkom konceptu prema kome se naprednjačkoj većini ima dodeliti uloga niže rase koja nema pravo glasa i na koju se ne odnose nikakvi zakoni, pravila i propisi. Finalna realizacija tog projekta kolektivne dehumanizacije čitavog jednog naroda upravo je u toku. Pred našim očima formira se i legitimizuje sistem u kome je jednima dozvoljeno baš sve, a drugima strogo zabranjeno čak i pravo na nužnu samoodbranu.

Velike reči i filozofiju na stranu, ali ovo ovako daleko neće stići. Ili ćemo svi mi, kao društvo, da se složimo oko minimuma zajedničkog interesa - a taj interes morao bi biti bar to da jedni drugima javno ne psujemo majke i da osuđujemo sve ludake koji tako rade, ma kako se oni zvali - ili ćemo doći u situaciju da nam se nasilje sa đilasovskih medija prelije na ulice. A to nikome nije u interesu, a ponajmanje njima, kojih, svi kad se skupe, nema ni deset odsto.

p. s. I razmislite samo, kako je moguće da je za žuti 'Blic' i RTS veliki i strašan problem to kada poslanica SNS Nevena Đurić u TV debati na Javnom servisu svoje sagovornike iz opozicionih stranaka nazove diletantima (neznalicama)!?! A istim tim nazovinovinarima ne pada ni na pamet da osude paramedijski terorizam Marka Vidojkovića?!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zaharova

pre 2 godine

Nema razlike izmedju tebe i njega ti si Vucicev a on Djilasov

Laza Lazarevic

pre 2 godine

To sto je on rekao ti kazes 100 puta dnevno tako da nemoj se pravis nevin a on je mali Djilasov pajac

Vuk

pre 2 godine

Psovanjem majke bilo kome je dotakao dno dna. Neka ga bude sramota i da se više ne pojavljuje u javnosti. Ovaj čin treba debelo kazniti!

Maša

pre 2 godine

Bliže se izbori,a opozicija ne zna na koji drugi način da skrene pažnju na sebe nego prostaklukom, jer zna da ni cenzus neće preći.

zoran

pre 2 godine

Ulično ponašanje je došlo sa ovom vlasti...gledaću sa uživanjem kada vas budu jurili motkama...

Saradžogla

pre 2 godine

Ајд када је тема псовање ... Када ,недај боже,уђемо у Евро зезанцију нема,бато,псовање по нашки!Знате оно: - Ј ... те у д ... ! По европски ће да биде: - Ох,у д ... ј ... вас!

džudža iz Šarenika

pre 2 godine

Džudža, drži se ti obora, farme i zadruge. To ti je sigurica, mada ne plaćaju kao veliki vođa.

ako vam je mali vođa nabavite

pre 2 godine

Džudža, izađi malo iz vođinog rektuma, vidiš kako si ubledeo.

Vučićević: A šta na ovo da kaže "Žaklinin sud"?!
Politika

Vučićević: A šta na ovo da kaže "Žaklinin sud"?!

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević upitao je danas da li će nadležni tužilac da podnese krivičnu prijavu protiv Marka Vidojkovića zbog vređanja predsednika Srbije. Tužilac bi to, naglašava Vučićević, morao da učini po službenoj dužnosti, bez ikakve prijave

23.09.2021

20:02

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija