• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.09.2021

22:12

Zamislite kada bi me sada pozvao neki ambasador da mi govori ko će da bude koji ministar, pa prosto bi se naglavačke okrenuo!

Printscreen TV Pink

Politika

Zamislite kada bi me sada pozvao neki ambasador da mi govori ko će da bude koji ministar, pa prosto bi se naglavačke okrenuo!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras u emisji "Hit Tvit" na TV Pink još jednom prokomentarisao navode Saše Jankovića

- On je rekao ono što smo znali. Ljudi su išli u teorije zavere, da li je neko hteo da me ubije. Ja ne milim na to uopšte. Pa ovo je državni udar, slika i prilika državnog udara, ali to postaje uobičajeno, a smejali su se Vučićeviću kada ej to rekao. Važno mi je ovde nešto drugo. On je rekao istinu, nema sumnje. Čuo je on to od više amabsadora. To je za mene sve negde logično. Imao sam ja neke informacije da se to dešava. Sećate li se formiranja Vlade 2008. godine. Formirali su je amerilčki mabasador idvojica tajkuna i onda pozivali maoo crvene malo žute da im izdiktiraju sastav Vlade. Zamislite kada bi sada pozvao neki amabsador i da mi kaže ovaj će da bude ministar toga, ovaj će onoga. Pa prosto bi se naglavačke okrenuo. Zašto milsite da bi strani amabsadori uvek želeli dobro našoj zemlji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 2 godine

Taj scenario bi bio samo da opozicija dodje na vlast,ali nadamo se da od toga nema nista.

Daja

pre 2 godine

Ranije su svi mogli kako su hteli a sada to ne moze!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija