• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

27.09.2021

10:26

ČETIRI OKLOPNA VOZILA VOJSKE SRBIJE NA DVA KILOMETRA OD JARINJA! Video

printscreen RTS

Politika

ČETIRI OKLOPNA VOZILA VOJSKE SRBIJE NA DVA KILOMETRA OD JARINJA! Video

Podeli vest

Na dva kilometra od administrativnog prelaza Jarinje nalazi se Vojska Srbije sa četiri oklopna vozila - dva "lazara" i dva "miloša"

 

Ekipa RTS zabeležila je jutros i pripadnike Vojske Srbije na putu koji vodi do Jarinja.

Vojska Srbije poseduje bazu koja je u blizini Jarinja. 

Podsetimo, Vojska Srbije je u povišenoj borbenoj gotovosti zbog situacije na severu Kosmeta, a u protekla tri dana ovu teritoriju nadletale su i borbene letelice Vojske Srbije.

Protest Srba s Kosova i Metohije, nezadovoljnih raspoređivanjem specijalnih snaga policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak i odlukom Prištine o zameni registarskih tablica, ušao je danas u drugu sedmicu

Situacija na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, između centralne Srbije i Kosova i Metohije, gde su već osmi dan raspoređene specijalne jedinice kosovske policije, jutros je mirna, ali i dalje napeta, javio je jutros izveštač Tanjuga sa lica mesta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boki

pre 2 godine

Srbiju ce unistiti nesloga srba to u istoriji poznato ako se nedozovemo pameti srbi ce stradati.Nemoze sam predsednik da se nosi sa svim problemima a jos ga napadaju i nazalost deo partija rade protiv Srbije saraduju sa neprijateljima to je izdaja tskvi moraju biti uhapseni zasto nase vlast tolerise preveliku slobodu izdajnicima

Zaharova

pre 2 godine

Opozicija je nebitna nju niko vise nece izeti za izbiljno zna se ko deli narod i ko je odgovoran vlast tj ovde nema vlasti nego samo jedan covek koji je na sebe uzeo sve pa i da deli narod na podobne i oni koji nisu.

Ljubiša

pre 2 godine

Koliko se js sećam, nije vlast pričala da 2014. pluta hiljade leševa u Obrnovcu. Nije vlast pričala da kokoške u Moroviću nose koku, nije vlast pretila silovanjem, nije vlast pretila vešanjem, a ni taj "jedan čovek" nikada nije pretio, spominjao ili bilo šta rekao za decu političkih protivnika... Dakle, ko je počeo ovako da se ponaša, i nastavlja da to radi?

Ljubiša

pre 2 godine

Kad Putin bude glavni sudija, a Lavrov i Šojgu pomoćnici.

TrentRazor

pre 2 godine

@boki sa ovakvim predsednikom koji raspiruje mrznju i podele I na tome gradi svoju politicku ne moze da bude jedinstva.

Zagor

pre 2 godine

Nek samo ne ispituju puno hoće li i kako će NATO da reaguje.....vrlo lako bi mogla biti puno gora igranka nego ,99

Ljubiša

pre 2 godine

Rekoh li ja juče, da naši avioni i helikopteri više neće leteti tamo? Eto kako je oštro naš predsednik razgovarao sa Stoltenbergom.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija