• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2021

10:42

Đilas je preko psovanja jedne majke i bake pokazao "raskoš" svoje izopačene ličnosti, a sada nastavlja sa psovanjem svih građana Srbije!

Politika

Đilas je preko psovanja jedne majke i bake pokazao "raskoš" svoje izopačene ličnosti, a sada nastavlja sa psovanjem svih građana Srbije!

Podeli vest

Nakon što je uspeo da zgrozi Srbiju preko svojih trbuhozboraca, i da nam preko psovanja jedne majke i bake pokaže svu "raskoš" svoje izopačene ličnosti, Dragan Đilas nastavlja sa psovanjem i svih građana Srbije, servirajući preko jednog od svojih mnogobrojnih glasila gomilu laži i izmišljotina, rekla je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić

 

U ovom stadijumu ludila svi su mu krivi, i građani koji ne valjaju, i evroparlamentarci koje je sam vukao za rukav, i svako ko je u Srbiju zakoračio, investirao i nije njemu, po starom običaju koji je negovao, ostavio podebeli procenat.

Vrištanje i kukanje su posledica potpunog odsustva i talenta ali i inteligencije u politici Dragana Đilasa i plaćenih mu satrapa.

Verujem da će ta histerija u danima koji dolaze, biti sve jača, jer Dragan Đilas se svojom bezidejnošću sasvim sigurno sve više udaljava od svog cilja-narodnih para.

/VIDEO/ OVAKO ĐILAS I MARINIKA ZAMIŠLJAJU SLOBODU MEDIJA! Dripački tandem Vidojković i Kulačin psovali majku predsedniku Vučiću na tajkunskoj TV!

Napadi na Aleksandra Vučića ispred čijih rezultata Đilas stoji kao "tele ispred šarenih vrata" biće sve žešći, i ako je teško zamisliti da mogu izmisliti veće gadosti i monstruoznosti od onih do sada, nažalost sigurna sam da su spremni da udare i na go život predsednika Srbije.

Zanimljivo je da Dragan Đilas pominje i odlazak iz Srbije, shvatajući da će debakl na izborima biti epohalnih razmera, razmišlja da u svom maniru koji smo do sada toliko puta videli, podvije rep i pobegne.

Za koju god se od destinacija bude odlučio, Mauricijus, Hongkong ili još neki od poreskih rajeva u kojima planira da se baškari novcima građana Srbije, nadam se da će biti dostupan organima gonjenja Republike Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 2 godine

Колико памети има па мисли да преко псовања нечије породице нешто постиже.

sns

pre 2 godine

A kad jedan bolesnik napiše za jednu majku i ženu da je Hitler, onda to nije izopačeno?!?!

Sonja

pre 2 godine

Treba da ga bude sramota, prvo neciju porodicu sada i svoj narod, velika sramota!

Tipko

pre 2 godine

A Sandra perjanico lepog govora I vaspitanja gde si? Pokazi I dokazi nam kad je to licno Dragan Djilas opsovao majku Aleksandr Vucicu. Pokazi nam taj Snimak ako ga imas?

Marina

pre 2 godine

Histericni Djilas vise ne zna ni sta prica ni sta radi.

Mira

pre 2 godine

Djilas je svojim lazima i izmisljotinama ,a sada jos i psovanjem naroda zavrsio svoju politicku karijeru.

sima

pre 2 godine

to je Djilas,vise nista ne moze da me iznenadi....

Marina

pre 2 godine

Djilas je po ko zna koji put potvrdio da je primitivan.

Biljana

pre 2 godine

Ovaj covek sem sto nema polit program, uporno radi i na podrivanju opozicije. Ne znam sta uopste i radi na polit.sceni

Vid

pre 2 godine

A šta očekujemo od čoveka-androida sa mašinskim mozgom koji je loše isprogramiran.

Max

pre 2 godine

Đilas je odavno izgubio kompas ne zna gde udara

Ana

pre 2 godine

Djilas je osoba iz koje izlazi velika mrznja. Psuje porodice i svoj narod, jadno veoma sa njegove strane.

Marijana

pre 2 godine

Đilas je pokazao svoj prostakluk i nemoral, bez trunke srama i stida.

BOŽIĆ: ĐILAS JE NAJVEĆI LOPOV U ISTORIJI OVOG NARODA
Politika

BOŽIĆ: ĐILAS JE NAJVEĆI LOPOV U ISTORIJI OVOG NARODA

Mogu da se složim u jednom sa Draganom Đilasom, njegove konferencije za novinare jesu jedinstvene. Kada na konferencijama ne besni na novinare i odbija da odgovori na njihova pitanja, usamljen je slučaj u svetu politike da se tajkun, lopov i zlostavljač slobodno bavi politikom i praktikuje je otvoreno samo sa jednim ciljem, da pokaže koliko je još sposoban da poharači i pokrade džepove građana i definiše sebe kao jedinstvenog i najvećeg lopova u istoriji ovog naroda

13.09.2021

14:44

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija