• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2021

12:52

Oglasila se aktivistinja Jeremićeve stranke! Slađana Garašanin: Zloupotrebili moje ime!

printscreen

Politika

Oglasila se aktivistinja Jeremićeve stranke! Slađana Garašanin: Zloupotrebili moje ime!

Podeli vest

Posle bolesnog izliva mržnje Marka Vidojkovića, koji su osudili svi normalni ljudi u zemlji, aktivistkinja Jeremićeve Narodne stranke, izvesna Slađana Garašanin pozvala je juče na Tviteru da se organizuje nova bolesna kampanja! Ipak, Slađana Garašanin juče je kasno po podne poslala mejl našoj redakciji u kom tvrdi da je "nepoznato lice zloupotrebilo" njeno ime i prezime i fotografiju, i da već duže vreme iznosi uvredljive sadržaje na račun predsednika

 

- Protiv N. N. lica sam u martu podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal, i postupak je u fazi istrage. SBPOK preduzima sve aktivnosti u cilju pronalaženja učinioca krivičnog dela. Nikad nisam imala otvoren Tviter nalog, niti sam ikada iznela bilo šta na ovoj društvenoj mreži - ustvrdila je Garašaninova.

Podsetimo, juče je na Tviter profilu pod imenom Slađana Garašanin objavljen tvit kojim se podržava ogavan postupak voditelja đilasovske televizije Nova S Marka Vidojkovića, a ono što je posebno "upalo" u oči je ovaj profil na pomenutoj platformi prati predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić

"Podrška Marku Vidojkoviću i evo pokrećem akciju, ali da svi zajedno kažemo Vučiću j*bem ti mater i oca i sve po spisku!!!", napisala je Garašaninova na Tviteru, objavivši uz to i fotografije Angeline i Anđelka Vučića, predsednikovih roditelja!?!

 

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sns

pre 2 godine

Za to vreme, informer crta metu na čelu Slađane Garašanin!!!

Žigolo

pre 2 godine

Nije nego, standardan način izbegavanja odgovornosti ofucanom frazom "neko je hakovao moj nalog" a služba za organizovani kriminal od marta nije našla ko je? Zar ona stvarno misli da smo mi svi idioti a samo ona pametna?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija