• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

29.09.2021

23:03

Mirković: Pretnje nikoga neće uplašiti, posebno ne Vučića

Politika

Mirković: Pretnje nikoga neće uplašiti, posebno ne Vučića

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik kaže da je najnoviji poziv na nasilje, ovaj put direktnim pretnjama, samo potvrda "nenormalne politike" koju sprovode Ðilas i njegovi sledbenici

Objašnjava da je "izvesni Bulatović, potrčko gazde Ðilasa" pretnjom da će uskoro svako juriti svog naprednjaka još jednom dokazao da "sem nasilja, krvi i gole mržnje nemaju ništa da ponude građanima".

- Nakon što im je propao plan da ih stranci dovedu na vlast bez podrške građana, histerija u redovima ove interesne grupe sve je veća pa su pozivi na prolivanje krvi političkih neistomišljenika sve učestaliji i krajnje je vreme da neko na to odreaguje - naveo je Mirković u saopštenju koje je edijima dostavila informativna služba SNS.

Dodao je da mesecima SNS upozorava da će Ðilas i njegovi plaćenici pokušati nasiljem da izazovu nestabilnost u zemlji, kao i da jedinu šansu za svoj povratak na vlast vide u tako nekom scenariju, a potvrdu toga, kaže, "dobijamo ovih dana sve češće".

Postavlja se samo jedno pitanje, dodaje Mirković, šta bi tek radili da su na vlasti i kako bi se tek tada obračunavali sa ljudima koji ne misle kao Ðilas ili ne dele taj njegov nakaradni sistem vrednosti.

- Dok su svi aplaudirali i podržavali pretnje Bulatovića, megafona Ðilasa, svima nama je ostalo da se sami ponudimo i da im olakšamo posao. Nema potrebe da Ðilas, Borko, Bulatović ili bilo ko od njih čeka neko vreme i da nas jure, već evo sada mogu da nas stignu ako to žele. Pre toga, kad su već toliko hrabri, neka izađu na izbore i tamo izmere podršku koju imaju. Ipak, znajući o kakvim se plačljivcima radi, kojima su svi drugi krivi za njihovu nesposobnost, uveren sam da se za tu fer borbu neće odlučiti - naveo je Mirković.

Tvrdi i da pretnje nikoga neće uplašiti, niti će bilo koga obeshrabriti, posebno ne Aleksandra Vučića.

- Za nas, ali pre svega za Aleksandra Vučića, borba za bolji živit građana i Srbije vrednija je od bilo čega, što dosadašnji postignuti rezultati najbolje pokazuju - zaključio je Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

jel moguce da ne mogu ove siledzije da se pohapse stvarno mi nije jasan Mup i Pravosudje pa jel treba neko da strada da bi se neko opasuljio . dokle cemo ovu gamad da tolerisemo

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija